Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Mladík (22) sa chcel pochváliť svojím úspechom: Pre tento STATUS ho ľudia zniesli po čiernu zem

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Kolin Hayes)

JEFFERSON CITY - Mladý influencer a finančný poradca z amerického Missouri sa na sociálnej sieti pochválil svojimi úspechmi. Namiesto uznania a obdivu, ktoré očakával, jeho príspevok zaplavili nelichotivé komentáre. Sebavedomému mladíkovi však nijako neublížili a iba zvýšili jeho sledovanosť.

Kolin Hayes zverejnil na účte Twitter Decade príbeh finančného napredovania v snahe poukázať na svoje úspechy. Príspevok mladíka, ktorý sa chcel podeliť o svoju radosť, však zasypali stovky, väčšinou negatívnych komentárov. "Vo veku 22 rokov mám podcast s viac ako 200 000 stiahnutiami. Moje profily na sociálnych médiách sleduje viac ako 13 000 ľudí. Čistá hodnota viac ako 75 000 dolárov. Skupina priateľov z celého sveta. Toto je len začiatok," píše hrdý Američan. 

Užívatelia však jeho príspevok chápu ako zbytočné chválenkárstvo. Hayes podľa nich útočí na prácu spevákov alebo spisovateľov, ktorí v jeho veku nezarábali tak veľa ako on. V štipľavých komentároch sú aj poznámky útočiace na jeho vzhľad; mnohí si myslia, že vďaka svojmu účesu vyzerá ako štyridsiatnik. Autora príspevku sa tiež snažia zosmiešniť aj kvôli pomeru komentárov, pretože na konte má oveľa viac tých negatívnych. 

Mladík (22) sa chcel
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Kolin Hayes)

Kolina ale zákerné reakcie netrápia a trvá na tom, že jeho príspevok mal zmysel. "Rozhodne chápem, že to môže vyzerať ako chvastanie. Ale to nie je to, čo každý deň robím na svojich podcastoch a webových stránkach," vysvetľuje. Väčšina jeho vrstovníkov vraj spláca auto, cestuje a každý týždeň sa opíja. On však hľadá spôsoby, ako zvýšiť svoj príjem, spojiť sa s ľuďmi a robiť inteligentné finančné rozhodnutia, a pritom si užívať súčasnosť. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu