Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

VIDEO zachytáva záhadný fenomén: Ovce stáli bez pohnutia celé hodiny!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/Caters Clips)

TROUTBECK - Podivné video zachytáva stádo oviec, ktoré na niekoľko hodín úplne "zamrzli", akokeby boli zhypnotizované. Užívatelia špekulujú o tom, čo mohlo tento fenomén spôsobiť, no zatiaľ sú bezradní a ich úvahy ostávajú len v rovine teórií.

Podivnú scénu nakrútil na mobil Rory Davis počas toho, ako so svojou rodinou trávil koncom júla dovolenku v národnom parku Lake District. O desiatej doobeda vraj dostal správu od svojej mamy s tým, aby sa pozrel na ovce. Akosi to ale vypustil z hlavy. Až keď sa zhruba o hodinu neskôr pozrela z okna jeho priateľka Emily, si obaja uvedomili, že ovce tam stoja úplne bez pohnutia. "Neveril som tomu, čo vidím. Bol som vystrašený a pobavený zároveň," povedal 24-ročný osobný tréner.

VIDEO zachytáva záhadný fenomén:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/Caters Clips)

Ani po niekoľkých hodinách sa nič nezmenilo a ovce boli v rovnakej polohe, ako keď ich prvýkrát zbadal Rory. "Odkedy mi napísala o desiatej hodine mama až po jednu hodinu popoludní, keď som vyšiel von, sa ovce vôbec nehýbali. Stáli tam ako zmrazené v čase," pokračuje. 

VIDEO Kanaďan natočil ten najdesivejší zvuk v lese: Počuť ho, tak utekáte kade ľahšie

Až keď sa neskôr v ten deň vrátil mladík na chatu, zbadal, že sú ovce už preč. Hoci sám žije na vidieku, takže sa s ovcami stretáva pravidelne, takéto niečo ešte nezažil. Nie je známe, čo presne donútilo zvieratá sa takto správať. Zastať zvyknúť napríklad vtedy, keď silno prší a ovce premoknú. V tomto prípade bolo ale pekné počasie, takže nikto nemá ani len tušenie, čo spôsobilo tento fenomén.

Viac o téme: OvceZáhadaFenomén
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu