Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Veľký horoskop na rok 2008!

Zobraziť galériu (13)

Nový rok vždy vítame s veľkými očakávaniami. Tešíme sa, že by mohlo byť lepšie. Ale... Bude sa nám naozaj viac dariť? A nečakajú nás problémy v rodine či s blízkymi? Ako sa prejaví rok 2008 na našej finančnej situácii? A ak sa aj bude dariť v práci, nepokazia nám náladu zdravotné problémy? Vo veľkom astrologickom horoskope od Ingy si prečítajte, čo vám na budúci rok predpovedajú hviezdy!

Veľký horoskop na rok
Zobraziť galériu (13)

KOZOROŽEC

22.12. - 20.1.
Láska - Konflikty vás budú i naďalej sprevádzať. Vyhýbajte sa zbytočným hádkam s partnerom.
Zdravie - Tento rok by si na zdravie malo dávať väčší pozor ženské pohlavie. Pravidelné kontroly u gynekológa nezaškodia.
Peniaze - Šťastie stojí tento rok pri financiách viac, ako kedykoľvek predtým. Uvažujte správne, ako zhodnotíte svoje peniaze.

Veľký horoskop na rok
Zobraziť galériu (13)

VODNÁR

21. 1. - 18. 2.
Láska - Vodnári budú zase pokúšať šťastie v oblasti lásky, bude ich lákať dobrodružstvo. Zadaní by mali byť opatrnejší v partnerskom živote. Klamstvo a faloš by ich mohli ohroziť.
Zdravie - Na začiatku roka budú viac zaťažené hlava, chrbtica, preto si doprajte chvíľu oddychu. V letnom období vám prospeje dovolenka pri mori.
Peniaze - V oblasti financií a práce sa vám bude dariť po celý rok.

Veľký horoskop na rok
Zobraziť galériu (13)

RYBY

19. 2. - 20. 3.
Láska - Toto citlivé znamenie budú tento rok sprevádzať láska, vernosť a priateľstvo. Ale pozor, u niektorých to môže byť aj naopak.
Zdravie - Väčšina z vás by si mala dávať pozor na cestách, je tu možné riziko úrazov a nehôd. Opatrnosti nikdy nie je dosť. Veľmi vám prospejú prechádzky v prírode, a tak sa zbavíte stresu a starostí, ktoré vám prináša každodenná pracovná rutina. Začnite už myslieť na seba!
Peniaze - To čo si zarobíte, to budete mať, nič nedostanete zadarmo. Peniaze prichádzajú pomaly, ale isto. Veľa práce sa rysuje v obchodných záležitostiach.

Veľký horoskop na rok
Zobraziť galériu (13)

BARAN

21. 3. - 20. 4.
Láska - Čo ste si minulý rok zasiali, to budete tento rok žať. Niektorých neminú rozchody či rozvody. Osud máte vo vlastných rukách.
Zdravie - Tento rok by ste nemali zanedbávať svoje zdravie, mohlo by to viesť k závažným zdravotným komplikáciám. Zbytočné stresy zvyšujú krvný tlak a trápia vaše srdce. Doprajte si pokoj.
Peniaze - Niektorí z vás budú hľadať šťastie v zahraničí, čo by mohlo byť istým prísunom peňazí. U iných zas peniaze ako prídu, tak aj odídu, nič zvratné sa neudeje.

Veľký horoskop na rok
Zobraziť galériu (13)

BÝK

21. 4. - 21. 5.
Láska - Cesty dobrodružstva a zmeny vás budú sprevádzať po celý rok. Tí, ktorí sú už dlhšiu dobu sami, nájdu spriaznenú dušu. Dobre sa bude dariť aj ustáleným vzťahom.
Zdravie - Manželské páry, ktoré sa pokúšali v minulosti o potomstvo, majú veľkú šancu na splodenie potomka. Zdravotne by ste sa mali cítiť lepšie ako vlani.
Peniaze - Nič netreba hnať do extrémov. Peniaze budú prichádzať pomaly, ale isto. U ženského pohlavia budú výdavky značne väčšie.

Veľký horoskop na rok
Zobraziť galériu (13)

BLÍŽENEC

22. 5. - 21. 6.
Láska - Blížencom budú tento rok priať nové známosti a veľké rozhodovanie v oblasti lásky. Dvojice, ktoré sa plánujú zosobášiť nech tak urobia v jesennom období, osud im bude lepšie priať.
Zdravie - Doprajte si viac pohybu a zdravej stravy, inak nič alarmujúce.
Peniaze - Zmena nastane v oblasti práce. Niekto bude mať viac, niekto menej. Záleží len na vás, ako sa k danej situácii postavíte. Rozhodne sa nespoliehajte na partnera.

Veľký horoskop na rok
Zobraziť galériu (13)

RAK

22. 6. - 22. 7.
Láska - Od Nového roka u vás bude vládnuť melancholická nálada. Postupne to bude doznievať s príchodom jari a leta. Myslite viac na rodinu a lásku ako na prácu.
Zdravie - Príliš veľa premýšľate, myslite viac na svoje zdravie, to potrebujete najviac. Vyhýbajte sa stresu a radšej sa vyberte s rodinou k vode, tam načerpáte veľa energie. V jesennom a zimnom období je u vás zvýšené riziko zápalových ochorení.
Peniaze - Určité výdavky tu sú, ale aj malá zmena môže byť pre vás radostná. Očakávajte zmeny.

Veľký horoskop na rok
Zobraziť galériu (13)

LEV

23. 7. - 23. 8.
Láska - Celý rok bude pre vás akoby duchovný. V oblasti lásky nastanú skúšky vernosti, trpezlivosti a oddanosti. V manželských pároch bude vládnuť pohoda a pokoj.
Zdravie - Najviac budú ohrození tí, ktorí majú problémy s nohami a kĺbmi. Ak máte zamestnanie postojačky, doprajte si reflexnú masáž.
Peniaze - Niektorí z vás budú mať väčšie finančné výdavky, ktoré budú spojené s rekonštrukciou domu či bytu.

Veľký horoskop na rok
Zobraziť galériu (13)

PANNA

24. 8. - 23. 9.
Láska – Od Nového roku bude u vás príval pozitívnej energie, lásky, šťastia a rodinnej pohody. Priateľstvá, ktoré boli v minulosti rozhádané či narušené, budú opäť nadviazané.
Zdravie - Nehazardujte so svojím zdravím. Nič nerobte nasilu, práca vám aj tak neutečie, inak by si to mohli odniesť žalúdok či žlčník.
Peniaze - Na začiatku roka budete premýšľať, ako znásobiť vaše príjmy. Vaša snaha a usilovnosť vám môžu priniesť vytúžené ovocie. Ale pôžičkami to neriešte.

Veľký horoskop na rok
Zobraziť galériu (13)

VÁHY

24. 9. - 23. 10.
Láska - Venuša vám tento rok dala veľký dar lásky a krásy, preto ju chyťte a nepustite. Potrebujete lásku viac ako iní vodu a vzduch.
Peniaze – V práci by si mali dávať pozor najmä ženy, je tu riziko konfliktov. Čaká vás veľký príval práce. Najlepšie obdobie na zisky je až v jesennom období.
Zdravie - Mali by ste si dopriať viac relaxu, inak vám hrozia infekčné a vírusové ochorenia. Práce bude dostatok, tak načo sa za ňou hnať.

Veľký horoskop na rok
Zobraziť galériu (13)

ŠKORPIÓN

24. 10. - 22. 11.
Láska - Stabilita prichádza do oblasti lásky či vzťahu. Pozor na žiarlivostné scény či výčitky. Každé slovo, ktoré chcete povedať, si radšej dobre premyslite. „Dva razy meraj a raz rež!“
Zdravie - U starších ľudí môže byť tento rok spojený s nemocnicou či iným zdravotným zariadením. Pozor na úrazy či iné infekčné ochorenia.
Peniaze - Celkovo dobrý blahobyt vo sfére financií, niektorí z vás budú cestovať za prácou a tým si vylepšia finančnú stránku. Iní môžu o prácu prísť, ale ak ste šetrili minulý rok, teraz sa vám peniaze určite zídu.

Veľký horoskop na rok
Zobraziť galériu (13)

STRELEC

23. 11. - 21. 12.
Láska – Priazeň tohto roku bude priať aj vám. Tí, ktorí ešte nenašli svoju polovičku, majú šancu nájsť ju. V manželských pároch to bude skôr o kompromisoch. Bude treba vniesť do vzťahu porozumenie a lásku. Vždy sa oplatí bojovať.
Peniaze - Ani tento rok oproti vlaňajšku nebude iný, i keď môžete svoje príjmy značne zvýšiť. Okolo leta si dávajte väčší pozor na okradnutia v nákupných centrách, ale aj na cestách a doma.
Zdravie - Sú tú nedoliečené ochorenia z minulého roka. Ak sa tento rok budete viac o seba starať, šťastne sa z toho dostanete. Ak fajčíte, máte šancu prestať.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu