Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tehotná žena (30) bola na ultrazvuku: FOTO bábätka ju úplne dorazila, vidíte TO v hornom rohu?

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Youtube/Inside Edition)

SAN DIEGO - Tridsaťročná Shantel Carrillová navštívila svojho gynekológa v dvadsiatom týždni tehotenstva. Na ultrazvuku všetko vyzeralo normálne, dievčatko bolo zdravé. Keď však mladá Američanka uverejnila fotografiu z vyšetrenia na Facebooku, niečo si uvedomila. Na zábere bola tvár jej zosnulého otca, ktorý bozkával bábätko.

Budúca mamička zo San Diega zašla ku gynekológovi na vyšetrenie ultrazvukom. Spočiatku bolo ťažké zachytiť tvár dievčatka, ktoré čakala, pretože sa neustále hýbalo. Napokon sa lekárovi podarilo zachytiť aspoň bočný profil malej tváričky. 

Tehotná žena (30) bola
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/Inside Edition)

Shantel neskôr zverejnila ultrazvukovú snímku na sociálnej sieti. Jej priatelia a rodina si však všimli niečo, čo ona sama vôbec nepostrehla. "Asi po pol minúte, ako som to uverejnila, pod záberom sa objavil komentár, že moje dieťa bozkáva anjel," uviedla Carrilová. Hneď sa na fotku pozrela opäť a áno, zbadala to tam. V ľavom hornom rohu je podľa nej tvár jej zosnulého otca, ktorý sa nakláňa k jej bábätku, akoby ho išiel pobozkať. 

Tehotná žena (30) bola
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Shantel Carrillo)

Shantel pre porovnanie uverejnila aj fotografiu svojho mŕtveho otca. Na internete sa však musela popasovať s vlnou obvinení, že použila photoshop. To razantne poprela a dodala, že je z otcovej tváre zmätená, no na druhej strane ju to upokojuje. "Moja placenta vyzerá ako môj otec," zažartovala.

Viac o téme: UltrazvukTehotenstvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu