Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Bol bezradný! Muž partnerke kupoval tampóny, z jeho FOTO a otázky, čo jej poslal, sa všetci smejú

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Thinkstock.com)

LONDÝN - Nie je nijakým tajomstvom, že pokiaľ ide o ženské dni, väčšina mužov je celkom bezradná. Presvedčila sa o tom aj Brogan Paget. Tá nedávno požiadala svojho priateľa Lewisa, aby jej v obchode kúpil tampóny. Dopadlo to tak, že pobavil nielen svoju polovičku, ale aj takmer 895-tisíc ľudí na Twitteri.

Keď sa Lewis dostal do obchodu, nebol si istý, ktoré balenie má kúpiť, pretože existuje niekoľko rôznych typov a veľkostí, a preto poslal svojej partnerke fotku s otázkou, na ktorej sa teraz všetci smejú.

Mužova snímka zachytáva dve škatuľky tampónov od známej značky. Obe sú modré, no jedno balenie má uprostred žltú, druhé zas zelenú potlač.

„Chceš citrón alebo limetku?“ znie jeho otázka, ktorou pobavil nielen svoju polovičku, ale takmer 895-tisíc ľudí na Twitteri.

Práve tam Brogan zavesila snímku obrazovky zábavnej správy od Lewisa. „Keď svojmu priateľovi poviete, aby vám kúpil tampóny,“ napísala do popisu príspevku.

Ukázalo sa, že niektorí muži si naozaj myslia, že existujú aj parfumované tampóny. Jedna užívateľka napísala: „Ukázala som to môjmu priateľovi a hovorí: „počkaj, naozaj existujú odlišné vône?“

Viac o téme: MužNakupovanieTampóny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu