Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Žena nechala doma zapnutý Facebook: Manžel si prečítal jej správy a zostal v strašnom šoku

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: FB/Seth Megow)

HAHIRA - Muž po desiatich rokoch manželstva prostredníctvom správ na Facebooku zistil, že jeho manželka má niekoľko afér s inými mužmi. Neverná žena mala údajne niekoľko milencov "na jednu noc" a jednu dlhodobú známosť. Paroháčovi sa po tomto zistení rozpadol celý svet.

Seth Megow z americkej Georgie uviedol, že prvých osem rokov manželstva bolo čistým blahom. Svoju manželku Crissy si zobral v čase, keď mali obaja len devätnásť rokov. "Bol to pokojný vzťah plný dôvery," spomína na idylické obdobie.

Neskôr však začal pozorovať zmeny v manželkinom správaní. Zostávala hore dlho do noci a zmenila si všetky svoje heslá. Seth si myslel, že to bol len stres z práce, výchovy ich štyroch detí alebo to, že sa presťahovali. Žena sa mu údajne vyhýbala, zatiaľ čo on sa snažil vypátrať pravdu. Chlapík sa napokon ocitol "v bitke medzi rozumom a srdcom".  

Seth s deťmi
Zobraziť galériu (2)
Seth s deťmi  (Zdroj: FB/Seth Megow)

Po niekoľkých mesiacoch Crissy prestala dokonca na noc chodiť domov. Pravdu sa napokon dozvedel raz večer, keď odišla od počítača so zapnutým Facebookom. Megow si tak mohol prečítať nespočetné množstvo správ, ktoré dokázali, že jeho manželka má za sebou niekoľko známostí na jednu noc a doteraz udržiava jeden dlhodobý pomer. "Bol som ten, kto s ňou zostával dlho do noci hore, aby jej pomohol s matematikou pri štúdiu vysokej školy. Bol som ten, kto vstal uprostred noci a priniesol plačúce dieťa k jej prsníku a potom som mu vymenil plienku, aby mohlo ďalej spať," hovorí sklamaný muž.

Vedecky potvrdené: Nevera sa dá vyčítať aj z fotky, dámy, na týchto mužov si dajte bacha!

Sethovo sebavedomie a hodnota seba samého spadli na nulu. S manželkou prestal spávať a nakoniec jej navrhol rozvod, s čím súhlasila. Mladík dodal, že ona získala slobodu a on deti. Ku Crissy sa aj naďalej správa slušne, pretože ako tvrdí, napriek všetkému bola vždy skvelou matkou ich detí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu