Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vidíte nebezpečenstvo, ktoré číha v lístí na FOTO? Vodič varuje rodičov, dávajte si na to pozor!

(Zdroj: Facebook/Jordan Weaver)

ELKHART - Šofér doručovateľskej služby zverejnil fotku, ktorá na prvý pohľad zachytáva idylku pokojnej jesennej ulice. Ide však iba o klamlivý moment. Ide totiž o snahu poukázať na situáciu, s ktorou sa môžu stretnúť vodiči kdekoľvek na svete, kde cesty lemujú kopy napadaného lístia.

Záber kuriéra UPS Jordana Weavera varuje všetkých vodičov jazdiacich po cestách, ktorých okraje sú zapratané napadaným lístím. Zároveň pripomína rodičom, aby lepšie sledovali svoje deti. Weawer fotku spravil počas vykladania zásielky v americkom meste Elkhart. "Úplne sa mi zastavilo srdce, keď sa z hŕby lístia na ceste zrazu vyhrabal malý chlapec. Vôbec som si nevšimol, že tam niekto je," napísal.

Vidíte nebezpečenstvo, ktoré číha
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Facebook/Jordan Weaver)

Jordan našťastie odstavil svoju dodávku vo vedľajšej ulici a roznášal zásielky po okolí pešo. V opačnom prípade sa mohlo stať, že by zaparkoval priamo na mieste, kde sa chlapec hral na skrývačku. "Bol to syn jednej zákazníčky. Požiadal som ju, či môžem jej syna odfotiť, aby som varoval iných vodičov pred podobným nebezpečenstvom."

Weaver neskôr zdieľal svoj príbeh s kolegami a poslal fotografiu aj bezpečnostnej komisii UPS, ktorá ju uverejnila na Facebooku. "Stále musíme byť v strehu. Ten chlapec mohol byť už mŕtvy. Nespúšťajte svoje deti z očí," okomentoval snímku jeden z užívateľov. 

Viac o téme: JeseňLístieVodičNebezpečenstvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu