Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Z muža (43) sa stal omylom milionár: Stačilo spraviť TOTO a už nemusí nikdy v živote pracovať

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

SUNSHINE COAST - Mužovi z austrálskeho štátu Queensland sa v priebehu jediného dňa podarilo dvakrát vyhrať v lotérii. Dokopy vyhral sumu v hodnote takmer dva milióny dolárov, čo je v prepočte zhruba 1,2 milióna eur. Najlepším na tomto príbehu je fakt, že za všetko môže čistá náhoda.

Pre mnohých je trinástka nešťastné číslo, no pre 43-ročného Austrálčana rozhodne nie. Práve 13. októbra sa stal totiž milionárom po tom, ako dvakrát za jediný deň vyhral v lotérii Gold Lotto. Podľa jeho slov sa tak pritom stalo omylom, keď nechtiac zdvojnásobil hodnotu svojho tiketu. Keď sa dozvedel, že vyhral, bol šťastím bez seba. Keď mu však neskôr volali predstavitelia lotérie, že vyhral dvakrát, zakaždým 993-tisíc dolárov, ostal v šoku. "Kriste! Dva? Bože môj! Dvojnásobné víťazstvo? To si robíte srandu!" znela reakcia šťastlivca. 

Z muža (43) sa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Ten je vďaka tomu teraz bohatší o takmer dva milióny. Muž priznal, že v minulosti už párkrát zdvojnásobil hodnotu tiketov, ktoré vždy vypĺňa svojimi obľúbenými číslami. "Tieto čísla som zadával už dlho, sú moje obľúbené. Som veľmi poverčivý, vždy dávam tieto čísla," uviedol. 

Dôchodca upratoval dom a popritom objavil niečo neuveriteľné: Netušil o sebe, že je milionár!

Výherca momentálne premýšľa, čo s toľkými peniazmi urobí. Znepokojuje ho len fakt, že zrejme nezostane dlho v anonymite. Zvažuje aj možnosť, že dá v práci výpoveď. V každom prípade sa chystá finančne pomôcť svojim rodičom.

Viac o téme: AustráliaVýhra v lotérii
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu