Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Dievčina schudla 60 kg a stala sa z nej neskutočná sexica: Vďaka strašnému zážitku na strednej

Podstúpila radikálnu zmenu
Podstúpila radikálnu zmenu (Zdroj: Twitter/Felicia Keathley)

KALIFORNIA - Dvadsaťdvaročnej Američanke sa podarilo po 14 mesiacoch znížiť svoju hmotnosť o 60 kilogramov. Tvrdí, že týmto porazila nepríjemnú skúsenosť z minulosti a raz a navždy sa s ňou vyrovnala. Jej príbeh môže byť pre mnohých skvelou inšpiráciou ako zastaviť riešenie problémov prejedaním.

Na fotografiách spred roka vyzerá Felicia Keathleyová všelijako, len nie ako atraktívna mladá žena. Rozmery bacuľky boli naozaj úctyhodné a ručička na váhe ukazovala nebezpečných 136 kg. Všetko spustila trauma, ktorú dievčina zažila na strednej škole. Tam sa stala terčom sexuálneho útoku. S nikým o tom nehovorila a až s odstupom času si uvedomila, že to bola obrovská chyba. Dôsledky nepríjemnej skúsenosti tlmila jedlom. Lenže toto všetko len skomplikovalo jej situáciu a nakoniec sa nenávidela za to, ako vyzerá. "Cítila som, že musím niečo urobiť, inak ma to zabije. Moje vnútro požierali zlé spomienky, napätie a stres, ktoré som zajedala. A keď som sa potom na seba pozrela, bolo mi ešte horšie." 

Matka troch detí schudla za štyri mesiace 15 kg: Aj vďaka JEDLU, ktoré konzumuje každý deň​

Minulý rok v máji preto Felicia navštívila terapeuta a začala liečiť nielen svoju ubolenú dušu aj telo. Všetko sa totiž začína v hlave. Psychika a vzhľad sú navzájom prepojené. Ak sa zle cítite, potom aj zle vyzeráte. Po štrnástich mesiacoch tvrdej práce znížila Keathleyová svoju hmotnosť na 76 kg a hovorí, že nikdy predtým a necítila šťastnejšia, silnejšia a atraktívnejšia. Obrovskou inšpiráciou bol pre ňu aj jej dvojročný syn. "Uvedomila som si, že potrebuje zdravú mamu, ktorá je v pohode," hovorí a spomína na obdobie, keď si s obľubou pochutnávala na rýchlom občerstvení päť či šesťkrát týždenne. "Neznamená to, že teraz nič také nejem. Ale stačí mi to tak raz za mesiac. A tiež ma nezabije, keď si občas doprajem sušienku. Všetko je o tom, ako si to nastavíte v hlave."

Za najťažšie obdobie označila Američanka začiatky v telocvični. Kondíciu jej vraj zlepšili aj prechádzky so synom. Na sociálnej sieti si našla veľa obdivovateľov a mnohí označili jej príbeh za inšpiratívny. "Ak máte problémy, snažte sa to zmeniť a vychutnávajte si život. Keď som to dokázala ja, dokážete to aj vy," odkazuje všetkým. 

Viac o téme: ChudnutieObezitaDiéta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu