Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Mladík otvoril balík chrumiek a dobre, že nedostal záchvat smiechu: VIDEO čudného obsahu

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: FB/Mark Murray)

LONDÝN - Mark Murray (26) bol ohromený obsahom balíčka syrových chrumiek, ktoré si kúpil v anglickom meste Lowestoft v Suffolku. Už na prvý pohľad a ohmatanie sa mu niečo nezdalo, a tak sa rozhodol, že si záhadu radšej rovno natočí na video, aby bolo jasné, že si nevymýšľa.

Zákazník si kúpil chladené kurča: FOTO Keď ho chcel pripraviť, prišlo mu zle

Mark si kúpil multibalenie syrových chrumiek Cheese Curls za 99 pencí (1,1 eur), no pri jednom z vrecúšok nadobudol podozrenie, že tu nebude niečo s kostolným poriadkom. Balenie, ktoré vraj váži 14 gramov, bolo veľmi ľahké.

Mladík otvoril balík chrumiek
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Mark Murray)

Do kamery potom ukázal, že v balení je stále vzduch a nebolo predtým otvorené. Potom obal roztrhol a snažil sa jeho obsah vysypať na stôl. Nakoniec z neho vypadla až jedna chrumka. Video zverejnil na sociálnej sieti výrobcu a nahral ho aj do svojho profilu. Pobavené reakcie jeho priateľov nenechali na seba dlho čakať.

Vodič vysokozdvižného vozíka Mark sa podľa portálu mirror.co.uk, vyjadril že to bolo zároveň neuveriteľné, ale aj zábavné. Výrobca informoval, že sa uvedeným problémom už zaoberajú a snažia sa zistiť, kde došlo k chybe. Hovorca spoločnosti sa mladíkovi za nepríjemnosti ospravedlnil.

 

Viac o téme: VreckoSnack
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu