Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Naháč sa vozil v pražskom metre

Naháč v metre ľudí veľmi nezaujímal.
Naháč v metre ľudí veľmi nezaujímal. (Zdroj: BLESK)

PRAHA - Trochu šokujúci pohľad sa naskytol ľuďom v pražskom metre v pondelok večer. Na zastávke Můstek do súpravy nastúpil mladík bez jediného kúsku oblečenia. Zaujímavé bolo, že cestujúcich táto udalosť nijako nerozhodila.

Šokovaný tak bol len svedok Josef Voříšek, ktorý o škandále povedal: "Musel sa zblázniť. Na každej stanici vystúpil a zasa sa do vagónu vrátil. Celý čas si pre seba niečo mrmlal. S ľuďmi to ale nehlo." Pri výstupe z metra potom ohlásil výskyt podivného individua strážnikovi pri eskalátoroch. Ten síce na monitoroch nič nevidel, ale zalarmoval políciu. Šlo o pomätenie mysle, alebo bol muž pod vplyvom drog? Pri spiatočnej ceste v stanici Muzeum policajti naháča z metra vyviedli a už zahaleného odviedli na výsluch.

"Bola to taká hlúpa stávka a pasca od jeho kamarátov," vysvetlila hovorkyňa pražských policajtov Iva Knolová. "Muž sa vraj po prehratej stávke vyzliekol a podarení kamaráti ho vyhodili z auta. Zrejme bol v šoku a v metre hľadal úkryt. Snažil sa hľadať nejakú pomoc," dodala Knolová. Muž vraj vôbec nebol opitý a ani pod vplyvom drog. Nakoniec si pre mladíka prišiel na políciu jeho otec. "Ten človek bol v tiesni. Žiadny postih ani pokuta preto neprichádza do úvahy," dodala policajná hovorkyňa. Možno ho bude čakať pokuta od dopravného podniku.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu