Pondelok3. jún 2024, meniny má Karolína, Kevin, zajtra Lenka

Indovia sú posadnutí plastikami zadkov

(Zdroj: Famous)

DILLÍ – Muži bez pekného zadku sú dnes nanič. V Indii vypuklo absolútne šialenstvo medzi chlapcami a mužmi, ktorí sa húfne objednávajú na plastické operácie zadkov. Vypracované sedacie svaly nesmú mať ani kúsoček tuku, nezvhľadné ochlpenie, či jazvy.

„Muži chcú, aby ich zadky boli bez ochlpenia a jaziev,“ potvrdil Rajesh Singh z Dermatech Clinic. Okrem žien sa čoraz častejšie stretávajú plastickí chirurgovia s mužmi. Na sedem žien pripadajú dvaja muži, ktorí si prichádzajú skrášliť pozadie.

Dvadsaťsedemročný Sidhant Mehra z Vikaspuri šesť mesiacov pred svadbou prišiel na kliniku, aby mu tam spevnili zadok. „Dvaja priatelia tiež podstúpili podobnú úpravu,“ tvrdí.

Doktor Vivek Kumar z Ganga Ram Hospital uviedol, že najčastejšie k nemu na zmenšenie bokov a úpravu sedacích svalov prichádzajú päťdesiatnici. Procedúra stojí asi 500 až 600 libier (v prepočte asi 25- až 30-tisíc korún). „Na rozdiel od žien ale implantáty do bokov muži nechcú. Zatiaľ nie,“ prezradil doktor Kumar.

„Muži prichádzajú aj so žiadosťou o permanentné odstránenie ochlpenia pomocou laseru,“ uviedol Seema Goel, riadtieľ Berkowits Hair and Skin Clinic. Chirurgovia zo zadkov často odstraňujú aj jazvy po kiahňach a zraneniach.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu