Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

FOTO Žena si našla pred dverami záhadný koreň: O tri týždne neskôr sa stalo niečo odporné

Záhadná rastlina
Záhadná rastlina (Zdroj: Twitter)

INDIANAPOLIS - Zvláštny drevitý útvar našla pred vchodom svojho domu nemenovaná žena z amerického štátu Indiana. Poprosila o radu priateľov, no nikto netušil, čo to môže byť. Situácia sa jej neskôr vymkla spod kontroly dosť nešťastným spôsobom.

Keď Američanka zverejnila na sociálnej sieti nevšedne vyzerajúci konár, ktorý našla pohodený na schodoch svojho domu, nikto nedokázal určiť, o aký druh porastu ide. "Skúste mi povedať, čo to vlastne je. Zelenina, zviera, liaheň mimozemšťanov? Má to byť prekliatie alebo požehnanie?" obrátila sa žena s prosbou na užívateľov internetu. Zároveň záhadný útvar, z ktorého vytŕčali malé konáriky, pomenovala ako "morčacia noha". Neskôr ho hodila do plastového vrecka a ukázala kolegom v nemocnici. Ale ani tam jej nikto nedokázal povedať, o aký druh dreviny ide. 

Vtedy ešte žena netušila, že vo vrecku sa medzičasom vytvorila liaheň červov. Všimla si síce, že sa morčacia noha nejako zaparila, ale po návrate domov ju zabudla v aute. Keď po týždni viezla deti do knižnice, syn ju upozornil, že na zadnej sedačke sú červy. "Najskôr som si myslela, že tam deti zasa nechali zastrčené nejaké jedlo a niečo sa z toho vyliahlo. Lenže keď dcéra vykríkla, že ich je vzadu v aute strašne veľa, vyskočili sme všetci von," povedala. 

Až vtedy si žena uvedomila, že červy sa vyliahli z dreviny, ktorú zabudla vyložiť z auta. Okamžite volala manželovi, ten odviezol deti, vrátil sa s vysávačom a spolu s manželkou vyčistili celý interiér. Neskôr sa dozvedela, že pravdepodobne išlo o nejaký druh tropickej rastliny. 

Viac o téme: ČervyZáhadaPrekliatie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu