Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Žena prezradila, ako sa zbaviť otravných chlapov v posilňovni: Veľmi nechutný TRIK, ale funguje

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

BRATISLAVA - O otravných mužoch v posilňovni by dokázala hovoriť nejedna žena. Ich nekonečná túžba radiť a pomáhať pri cvičení dokonale kazí nadšenie, odoberá energiu a motiváciu. Užívateľka sociálnej siete ženám radí, ako sa zbaviť neodbytných chlapov. Síce nechutne, ale určite navždy.

Nájsť si čas na posilňovňu je v súčasnom rýchlom životnom tempe priam luxus. A keď sa konečne zaneprázdneným ženám podarí zaradiť túto aktivitu do nabitého denného programu, otravní chlapi sú to posledné, po čom túžia. Radosť z cvičenia nedokáže nič znechutiť viac, ako snaha cudzích mužov pomáhať a rozdávať "cenné" rady o tom, ako sa má správne cvičiť. Páni akosi nechápu, že ak by sa ženy chceli s niekým radiť, oslovili by školeného trénera. 

Žena prezradila, ako sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Olivia Coleová dáva preto ženám nechutný, ale zato veľmi účinný tip, ako sa dotieravých chlapov raz a navždy zbaviť. Množstvo zdieľaní na sociálnej sieti svedčí o tom, že ženám sa celkom pozdáva. Mladá žena ho odkukala od dvoch žien na bežeckom páse.

Žena prezradila, ako sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

"Všimla som si, že sa k nim blíži chlap s koketným výrazom v očiach. Vtom jedna z nich vykríkla: "Na tvojom mieste by som sem nechodila. Práve som si prdla a dosť to smrdí"," smeje sa Olivia.

Samozrejme, že to dotyčná slečna neurobila, ale očividne znechutený chlapík sa okamžite vzdialil a obidve ženy sa na tom ohromne zabávali. Svojské počínanie bežkyne zdieľajú na sociálnej sieti najmä ženy a páči sa im. Mnohé z nich síce takýto trik označili za nechutný, ale zároveň súhlasia s tým, že účel svätí prostriedky.

Viac o téme: PosilňovňaOtravný chlap
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu