Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Nechceli ho operovať, vykastroval sa sám

LONDÝN – Britský stavbár Howard Shelley sa vrátil zdrvený domov z ordinácie svojho sexuológa, ktorý otcovi dvoch detí oznámil, že na zmenu pohlavia bude musieť počkať minimálne dva roky. Štyridsaťdvaročný muž sa rozhodol, že sa nechcených orgánov, ktoré mu príroda nadelila, zbaví sám. A vykastroval sa.

Sexuológ mužovi povedal, že mu poisťovňa operáciu uhradí, ale až po dlhom administratívnom procese, ktorý by zabral najmenej dva roky. Howard si teda sadol k internetu a našiel stránku, na ktorej je zákrok kastrácie popísaný krok za krokom. Potom počkal, kým jeho manželka Janet odíde von a celú operáciu uskutočnil v kúpeľni kuchynským nožom.

Howard, ktorý túži po tom aby ho oslovovali Holli, novinárom povedal: „Bolo to veľmi bolestivé, ale v tej chvíli, keď som ich (semenníky) vyrezal, som sa cítil úplne ako žena. Bola to taká úľava. Celý život som cítil, že som žena uväznená v tele muža a nemohol by som čakať dva roky, kým by som sa mohol obliekať a žiť ako žena, než by som zmenu pohlavia dostal od poisťone. Som ten typ človeka, ktorý keď si niečo zaumieni, chce to urobiť tu a teraz. Nechcel som byť mužom už ani chvíľu, tak som sa rozhodol urobiť to sám.“

Ihneď po zákroku zabalil semenníky do látky a vyhodil ich do odpadu. Potom sadol do auta a šiel za svojim lekárom, ktorému vysvetlil, čo sa stalo. Ten ho okamžite nechal sanitkou previezť do nemocnice, kde strávil tri dni. Teraz ho čaká hormonálna liečba a dlhodobý proces zmeny pohlavia spojený s pravidelnými návštevami psychiatra.

Jeho manželka Janet ho stále podporuje: „Stále milujeme jeden druhého. Ja sa hnevám preto, že zvolil krajné riešenie.“
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu