Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Pasažierku nepustili do VIP salónika na letisku: Lebo mala obuté topánky na FOTO

Joanne mala vraj obuté nevhodné topánky Zobraziť galériu (2)
Joanne mala vraj obuté nevhodné topánky (Zdroj: Twitter)

MELBOURNE - S nepríjemnou skúsenosťou s austrálskou leteckou spoločnosťou sa na sociálnej sieti podelila speváčka Joanne Catherallová. Nemilo ju prekvapil postoj zamestnancov, keď chcela vstúpiť do privátneho letiskového salóniku. Vraj bola totiž nevhodne obutá.

Catherallová, ktorá je členkou synthpopovej skupiny Human League, často cestuje, a preto si rada dopraje útulnosť privátnych salónikov. Svoj kladný postoj ku komfortu a pohodliu dáva najavo aj výberom praktického oblečenia a obuvi. Keď však naposledy letela z Melbourne a chcela si čakanie na let krátiť v salóne Qantas Airways, zostala v šoku. Zamestnanci aerolinike ju totiž odmietli do neho vpustiť kvôli topánkam, ktoré mala obuté. Išlo o kožušinové čižmičky, ktoré ženy milujú a muži nenávidia. "Nemohla som vojsť do salónika, pretože moje čižmy považoval personál za nočné papuče," posťažovala sa na sociálnej sieti nespokojná speváčka.

Joanne často lieta, a tak je so zoznamom predpísaného oblečenia dostatočne oboznámená. Dobre vie, že do podobných priestorov je zakázané chodiť v športovom alebo dotrhanom oblečení a pasažieri nesmú mať obuté plážové topánky alebo papuče. "Nechápem, ako mohli moju obuv označiť práve za papuče. Veď sú to bežné čižmy," hnevá sa.

Pasažierku nepustili do VIP
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter)

Letecká spoločnosť však trvá na tom, že jej obuv nebola v súlade so štandardným oblečením vhodným na zotrvanie v priestoroch ich súkromných salónov. Všetkým pasažierkam vedenie Qantas odporúča, aby v prípade, že chcú využiť tieto služby, zvážili použitie podobnej obuvi a radšej si takéto pohodlné čižmičky zbalili do batožiny. 

Viac o téme: LetiskoObuvLet
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu