Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Polícia zatkla muža pri sexe s dopravnou značkou

SIOUX FALLS – Polícia v americkom meste Sioux Falls zadržala šesťdesiatročného muža za krádeže a sex na verejnosti. Najmenej dva roky si nahrával videokamerou vlastné sexuálne hry s dopravným značením. Za tú dobu mu neunikli semafory ani žiadna dopravná značka v meste.

Polícii by sa zrejme nikdy nepodarilo odhaliť zvláštnu sexuálnu úchylku Verla Petra Dillsa, keby sa niekoľkokrát neobjavil na pozemku svojho suseda. „Zazrel som ho na svojom pozemku s fotoaparátom na trojnožke, tak som ho vyhnal. Ale vždy sa vrátil, tak som napokon zavolal políciu,“ spomína na udalosť Dillsov sused.

Muž sa medzitým ukryl pred políciou vo svojej garáži, kde ho strážnici neskôr zadržali. „V garáži sme našli videokameru a neobvykle veľa osemmilimetrového filmu a videokaziet, na ktorých Dills masturbuje alebo sa oddáva sexu s dopravnými značeniami v okolí jeho domu,“ uviedol hovorca siouxfallskej polície Loren McManus a dodal: „Netušíme, ako dlho sa tejto svojej záľube venoval.“

Dills je momentálne obvinený z krádeže, neoprávneného vniknutia na cudzí pozemok a štátny žalobca proti nemu vzniesol tiež šesť obvinení z obscénneho správania sa na verejnosti. Koľko mu za všetky tieto priestupky nakoniec hrozí, nie je zatiaľ známe.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu