Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Pracovník McDonaldu radí: Keď si tu kupujete jedlo, vždy si vypýtajte účet!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: TASR/AP)

LONDÝN - Zákazníci siete rýchleho občerstvenia McDonald's by mali vedieť o malom triku, ktorý im vraj dokáže zaistiť, že vždy dostanú to najčerstvejšie jedlo. A to tak, že si pri jeho kúpe vypýtajú od predavača účet.

Kamrad Adan pracuje v jednej z pobočiek McDonaldu v Londýne. Jeho rada vám vraj zaručí, že váš burger či hranolky budú dlho čerstvé. Treba si jednoducho zobraž účet vždy, keď si v reštaurácii niečo kúpite. Dôvodom sú zákazníci, ktorí navštevujú rôzne prevádzky a kontrolujú kvalitu jedla a poskytovaných služieb. Adan i jeho kolegovia sa preto vždy snažia urobiť na svojich zákazníkov vždy dobrý dojem. 

Pracovník McDonaldu radí: Keď
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA/AP)

Marcel si chcel pochutnať na burgri v trnavskom McDonalde: Keď ho otvoril, naplo ho

Zákazníci o svojich skúsenostiach v prevádzkach informujú spoločnosť prostredníctvom prieskumu Food for Thoughts. Za účasť potom obdržia stravné poukážky, ktoré môžu použiť pri ďalšom nákupe v McDonalde. Nejde to však bez spomínaného účtu za predošlý nákup. Stačí, ak si kúpite povedzme jeden kopček zmrzliny, zapojíte sa do prieskumu a potom dostanete voucher, za ktorý si potom môžete kúpiť Big Mac a hranolčeky. 

Viac o téme: McDonald's
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu