Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Dievčina oľutovala, že sa pred cvičením natrela samoopaľovacím krémom: FOTO prezradí prečo

Adidas priamo na lýtku
Adidas priamo na lýtku (Zdroj: Twitter)

FALKIRK - Mladá Škótka zabáva užívateľov sociálnej siete zaujímavým opálením. Chcela dobre vyzerať vo fitku, tak si natrela nohy samoopaľovacím krémom. Pred cvičením si na seba natiahla legíny s logom známej športovej značky. Pot a zahriate telo však nevytvorili s tesným oblečením najšťastnejšiu kombináciu, čom svedčia aj nasledujúce fotografie.

S voľným časom je to naozaj niekedy náročné. A keď si už konečne nejaký nájdeme, snažíme sa toho stihnúť čo najviac, aby sme ho využili čo najužitočnejšie. Eve chcela, aby jej pokožka získala hnedastý nádych, preto použila samoopaľovací krém. Prípravok jej ešte nestihol zaschnúť a ona už bežala do fitka. Oblečená v tesných legínach s veľkým logom si poctivo oddrela svoj tréning. Keď sa však v šatni vyzliekla, dobre pobavila nielen seba, ale aj ostatné ženy. Potenie a zahrievanie tela jej zotrelo krém presne podľa názvu obľúbenej značky, ktorý sa jej tiahol cez celú vonkajšiu stranu lýtka.

Dievčina oľutovala, že sa
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Twitter)

Dievčina zverejnila fotky svojho bizarného opálenia na Twitteri. "Takto dopadol môj posledný tréning," okomentovala ich. Prekvapilo ju, že podobnú skúsenosť potvrdili na sociálnej sieti viacerí užívatelia. Naše odporúčanie, po nanesení samoopaľovacieho krému počkajte, kým dobre uschne, prípadne ho pre istotu nepoužívajte vôbec. ​

Viac o téme: Opálenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu