Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

V tejto krčme majú štamgasti neuveriteľné šťastie: Stali sa milionármi, aj jej majiteľ!

The Mallard prináša šťastie Zobraziť galériu (2)
The Mallard prináša šťastie (Zdroj: Facebook)

SCUNTHORPE - Zdá sa, že najšťastnejším miestom na výhru lotérie je pub The Mallard v anglickom meste Scunthorpe. Už tretí raz sa na toto miesto usmialo šťastie, keď miestni štamgasti vyhrali v lotérii. Neuveriteľné je hlavne to, že v dvoch prípadoch si výhru odniesol ten istý človek!

Sedieť v krčme, popíjať a súčasne zarábať by chcel asi každý. Angličanovi Davidovi  Longovi a jeho partnerke Kathleen to vyšlo. Až dvakrát boli v lotérii Euromilióny úspešní a zakaždým vyhrali milión libier. "Vždy som vedel, že zvíťazím, cítil som to. Vždy mám tendenciu hrať iba vtedy, keď viem, že na ceste je výhra," povedal, keď si v roku preberal svoju prvú výhru. Vtedy ešte netušil, že celý scenár sa zopakuje o dva roky neskôr a opäť si so svojou priateľkou preberú šek na ďalších milión libier.

V tejto krčme majú
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Neuveriteľný príbeh šťastia! Dôchodca (69) vyhral druhýkrát jackpot

Kuriózne je, že David prvú výhru takmer premárnil. Myslel si, že jeho žreb vyhral iba necelé tri libry, tak ho hodil do koša. Pred odchodom si ale uvedomil, že si chcel kúpiť noviny a chýbajú mu drobné. Preto sa rozhodol vyhrabať ho z koša a vybrať si vyhraté peniažky. Až vtedy zistil, že vyhodený los mal hodnotu milión libier. S priateľkou sa v roku 2015 zosobášili a znovu vsadili Euromilióny v tom istom pohostinstve. Je to neuveriteľné, ale opäť to vyšlo a ďalší milión bol v kapse. Kúpili si síce nové auto, ale stále bývajú v karavane a zostávajú verní svojej obľúbenej krčme.

V tejto krčme majú
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Do tretice sa krčma The Mallard stala slávnou iba nedávno. Výhru milión libier tentoraz získal jej samotný majiteľ Ian Brooke. Ten ešte kedysi vyhlásil, že ak vyhrá, o výhru sa podelí so svojimi dvomi najlepšími kamarátmi. Sľub aj dodržal a každému z nich venoval 125-tisíc libier. Na to, či sa na najšťastnejší pub v Británii v hre Euromilióny šťastie usmeje aj po štvrtý raz, si budeme musieť počkať. 

Viac o téme: Výhra v lotériiThe mallard
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu