Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Horúčavy nahrávajú neverám!

SLOVENSKO - Pozor, pozor! Partnerské zväzky sú ohrozené! Horúčavy, ktorým musíme v týchto dňoch odolávať, rozpaľujú naše telá do takej miery, že sa stávajú žiadostivejšími a žiadanejšími. Sexuológovia tvrdia, že práve počas horúceho leta sú ľudia oveľa náchylnejší podviesť partnera. A od myšlienky nie je ďaleko k činu...

Vlna tropických horúčav, ktorá začala prúdiť počas víkendu na Slovensko, priniesla viacero nameraných teplotných rekordov. A sexuológovia varujú: „Príjemné počasie a príroda môžu zlákať aj tých menej odvážnych napríklad aj na zoznamovanie či dokonca flirtovanie,“ hovorí sexuologička Danica Caisová.

Leto podľa nej prináša množstvo možností aj na mimopartnerské aktivity. „Festivaly, korčuľovanie či stanovanie bez partnera môžu skončiť aj neverou. No keď má človek chuť na bokovku, nezáleží na ročnom období,“ dodáva.

Podľa Caisovej sa sexuálnym experimentom v lete oddávajú jedine tí, ktorí radi vymýšľajú aj počas roka. „Napríklad konzervatívni ľudia, ktorí neexperimentujú, ale majú radi tradičné polohy a miesta na milovanie, vám ,do toho‘ nepôjdu,“ vysvetľuje Caisová. Pre niektorých však môže experimentovanie znamenať už aj to, že sexujú vonku - v prírode.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu