Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Študentka fyziky vymyslela geniálny ťahák na FOTO: Má len jednu nevýhodu

Miniatúrne ťaháky skryla pod nechtami
Miniatúrne ťaháky skryla pod nechtami (Zdroj: imgur)

BRATISLAVA - Pokiaľ sú pre vás skúšky v škole obrovským stresom a nikdy nemáte istotu, či ich urobíte, možno príde vhod šikovný nápad na výrobu ťaháku. Dômyselnou autorkou je táto študentka fyziky. Trik spočíva v tom, že na ťahák potrebujete dlhé gélové nechty. A čím dlhšie, tým lepšie. Má to len jednu nevýhodu - takto vyrobený ťahák budú môcť zrejme použiť len ženy.

Dostať pred skúškami do hlavy nespočetné množstvo vzorcov sa zdalo nemožné istej študentke fyziky. Preto vsadila na istotu a dlhé hodiny strávila výrobou ťahákov, ktoré majú milimetrové rozmery. Ústrižky so vzorcami a správnymi odpoveďami si potom nalepila na vnútornú stranu gélových nechtov, takže boli perfektne ukryté a nepútali pozornosť učiteľa. 

Študentka fyziky vymyslela geniálny
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: imgur)

Autorka dômyselnej taktiky samozrejme svoje meno, ani miesto, odkiaľ pochádza, radšej nezverejnila. Jej nápad bol prijatý so zmiešanými reakciami. Mnohí ocenili jej originalitu a mravenčiu prácu, ktorá si vyžadovala presnosť a trpezlivosť. Iní si však myslia, že dlhý čas strávený výrobou ťahákov mohla radšej využiť na samotné učenie. 

Viac o téme: SkúškaŤahák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu