Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

V horúčavách išiel do práce v šortkách: Vyhodili ho, ale vrátil sa s prefíkaným riešením na FOTO

Joey Barge
Joey Barge (Zdroj: Twitter/@jBarge)

LONDÝN - Keď mladíka z anglického Aylesbury poslali domov z práce, pretože si v 30-stupňových horúčavách dovolil prísť v šortkách, rozhodol sa pre radikálny krok. Po tom, čo videl, že jeho kolegyne mohli mať na sebe pokojne krátke šaty alebo tielka, otvoril mamin šatník a do zamestnania sa vrátil v jednom z jej outfitov.

Letný manuál pre všetkých Slovákov: Sedem zásad, s ktorými prežijete pekelné teploty

Veľkú Britániu, rovnako ako iné európske krajiny, zasiahla tento týždeň vlna horúčav a aj 20-ročný Joey Barge zistil, že je oveľa jednoduchšie si ich užívať na pláži s chladeným nápojom v ruke, ako v kancelárii.

Zamestnanec call centra mal už podľa portálu mirror.co.uk plné zuby nosenia oblekov na rozpálenom pracovisku, takže si v pondelok radšej na seba natiahol šortky. Ako je však dobré známe, pravidlá obliekania niekedy nepustia, a tak aj on vopred pochyboval, či mu vôbec dovolia takto zostať v práci.

"Ak môžu ženy nosiť sukne/šaty v práci, môžem si ja dať šortky?" napísal na Twitteri o 9:47 miestneho času. O 10:13 už zjavne poznal odpoveď, keď dopísal, že ho poslali domov.

Namiesto toho, aby si na seba poslušne vzal kompletný oblek, však mladík zvolil trochu iný prístup. S použitím logiky, že ženy majú v kancelárii dovolené nosiť šaty, otvoril matkinu skriňu a vybral si z nej zaujímavý kúsok.

V ženskom odeve potom sadol do auta a stihol sa ešte vyfotografovať aj vo výťahu. Aj keď predpovedal, že čoskoro bude zase doma, zdá sa jeho taktika aspoň čiastočne zafungovala.

O 12:39 sa na jeho twitterovom účte objavila snímka e-mailu, ktorý dostal od vedenia: "Vzhľadom na extrémne horúčavy, bolo odsúhlasené, že... páni v kancelárii majú povolené nosiť 3/4 nohavice." Avšak tiež môžu byť len vo vybraných troch farbách.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu