Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Doktori dali mladíkovi (28) lieky na sennú nádchu: O pár mesiacov sa dozvedel strašnú správu

Aaaron Winstanley Zobraziť galériu (2)
Aaaron Winstanley (Zdroj: Facebook/Aaron Winstanley)

BURTON - Lekári ho ubezpečili, že je všetko v poriadku a domov ho poslali len so sennou nádchou. Zdravotný stav Aaarona Winstanleyho sa však rapídne zhoršoval. Mladý muž prestal vidieť na jedno oko a stratil sluch. Až potom zistil, ako fatálne sa lekári zmýlili.

Lekári nakoniec Aaaronovi oznámili smutnú správu. Problémy, ktoré najskôr pripisovali obyčajnej sennej nádche, v skutočnosti zapríčiňovala rakovina. Mladý muž sa sťažoval na nejakú prekážku, ktorá mu spôsobovala ťažkosti s dýchaním a príznaky sa podobali na zápal prínosových dutín. Lekári nepochybovali, že ide o rozšírenú sennú nádchu a predpísali mu antibiotiká a antihistaminiká.

Príčina rakoviny odhalená: Pravý dôvod, prečo vraj vzniká zákerná choroba!

O niekoľko mesiacov neskôr už Aaron nevidel na jedno oko a dramaticky sa mu zhoršil sluch. Výsledkom bola krutá diagnóza – rakovina v terminálnom štádiu. Mladík z britského mesta Burton teraz bojuje o život.

Podľa rodiny si Aaron stále zachováva vieru na uzdravenie aj napriek ničivej diagnóze. Mladíkovi našli v tvárovej časti tzv. rabdomyosarkóm, ktorý bujnie v mäkkých svalových tkanivách. Aaron doteraz absolvoval niekoľko chemoterapií a rádioterapií a jeho blízki dúfajú, že sa mu chorobu podarí poraziť, uviedol portál Hulldailymail.co.uk.

Doktori dali mladíkovi (28)
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Aaron Winstanley)

Viac o téme: RakovinaRabdomyosarkómAaaron Winstanley
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu