Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Najzábavnejší TV rozhovor rozosmieva milióny divákov: VIDEO Deti "zničili" ocka pred kamerami

Keď nastúpi na scénu dieťa, rodič má po chlebe Zobraziť galériu (4)
Keď nastúpi na scénu dieťa, rodič má po chlebe (Zdroj: bbc)

SOUL/LONDÝN - Rodina britského profesora medzinárodných vzťahov Roberta Kellyho sa nečakane preslávila: počas rozhovoru, ktorý otec viedol s BBC, do jeho pracovne vtrhli jeho dve malé deti. Kelly v ďalšom rozhovore predstavil svoju ženu aj potomkov a spoločne sa k humornej udalosti vyjadrili.

Do živého rozhovoru so stanicou BBC, v ktorom Kelly komentoval dianie v Južnej Kórei, nečakane vstúpili dve malé deti a žena, ktorá ich rýchlo odviedla. Video počas piatku a soboty videli na internete milióny divákov, ktorí na sociálnych sieťach nešetrili pobaveným komentármi.

Najzábavnejší TV rozhovor rozosmieva
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: bbc)

Manželský pár rozhodne nečakal takú vlnu pozornosti. "Musel som si vypnúť telefóny, odhlásiť sa z twitteru i facebooku," povedal Kelly. Jeho žena prezradila, že posledných pár dní im prinieslo nemálo stresu, ale snažia sa všetko zvládnuť. Počas rozhovoru sa ospravedlnili, že na žiadne otázky neodpovedali, pretože ich nadmiera záujmu zaskočila.

Najzábavnejší TV rozhovor rozosmieva
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: bbc)

Komentátor BBC konštatoval, že sa na jeden či dva dni stali tou najslávnejšou rodinou na svete, a nástup detí a reakciu rodičov označil za dokonalú situačnú komédiu. Manželia sa samozrejme spätne na scénku niekoľkokrát pozerali, pripadá im humorná a chápu, prečo toľko ľudí pobavila. "Skrátka sme sa na tom zasmiali, ale tiež sme sa obávali, že sa nám BBC už nikdy neozve," uviedla Kellyho manželka.

Najzábavnejší TV rozhovor rozosmieva
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: bbc)

Žena prvý manželov rozhovor nahrávala vo vedľajšej miestnosti. Medzi rozhovorom vedeným po Skype a priamym vysielam bola dvadsaťsekundová medzera. Akonáhle videla, že v manželovej domácej pracovni sú obe deti, bežala po ne. Komentáre zo sociálnych sietí, kde bola považovaná za pestúnku, ďalej neriešili. Kelly priznal, že žene s deťmi nemohol pomôcť, pretože mal trenírky.

Viac o téme: Robert Kelly
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu