Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Snúbenci skončili vo väzení v Abu Dhabi: Iryna otehotnela, za sex mimo manželstva im hrozí trest

Iryna a Emlyn Zobraziť galériu (4)
Iryna a Emlyn (Zdroj: FB/Emlyn Culverwell)

ABU DHABI - Mladík z Južnej Afriky a jeho ukrajinská snúbenica boli zadržaní v arabskom Abu Dhabi potom, čo lekár zistil, že žena je tehotná. Emlyn Culverwell (29) a Iryna Nohaiová (27) mali byť zatknutí za nezákonný sex mimo manželstva.

Zatknutie prišlo potom, čo dievčina, ktorá trpela žalúdočnými kŕčmi, navštívila zdravotnícke zariadenie v Abu Dhabi, kde jej lekár oznámil, že je tehotná. Mať sex mimo manželstva je v Spojených arabských emirátoch (SAE) nezákonné a tí, ktorých odsúdia, môžu čeliť dlhému pobytu za mrežami.

Snúbenci skončili vo väzení
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Emlyn Culverwell)

Dvojica bola údajne zadržaná už 29. januára, ale podrobnosti o jej prípade začali vychádzať na svetlo až teraz. Keďže sa nevedela preukázať sobášnym listom, najprv skončila na policajnej stanici v Yas a neskôr ju previezli do väzenia Al Wathba. Párik zatiaľ vraj neobvinili, pretože úrady stále vyšetrujú otcovstvo dieťaťa, ako dlho bol sexuálne aktívny a testujú Nohaiovú na HIV.

Snúbenci skončili vo väzení
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Emlyn Culverwell)

Pár sa zasnúbil len dva dni pred svojím zatknutím, 27. januára. Culverwell pôsobí v SAE už päť rokov ako záchranár vo vodnom svete. S Irynou, ktorá pracovala ako administratívna úradníčka, začal randiť v polovici roka 2014.

Snúbenci skončili vo väzení
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Emlyn Culverwell)

Culverwellova matka Linda podľa portálu MailOnline prosila o ich prepustenie a uviedla, že "jediná vec, ktorou sa previnili, bola, že sa do seba zamilovali". Linda opísala svojho syna ako mladíka, ktorý dbá na svoje zdravie, nefajčí, neberie drogy a nepije alkohol. Rodina sa snaží k dvojici dostať povzbudzujúce správy, aby sa nebála. Zatiaľ sa však od zatknutia s ňou nedokázala spojiť. S právnikmi sa teraz príbuzní snažia zistiť, koľko by ich vyšla cesta do Abu Dhabi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu