Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Prímorskú romancu milencov zničilo záhadné monštrum: Votrelec na FOTO ich lásky

Čo to je? Zobraziť galériu (2)
Čo to je? (Zdroj: profimedia.sk)

HERNE BAY - Fotograf a grafický dizajnér Michael Green (56) zachytil vlani v júli na pláži v anglickom Herne Bay niečo nezvyčajné. Keď robil snímku mladého párika, ktorý sa objímal na vežičke na móle, z vody "práve vyskočilo monštrum". Paradoxne si to však uvedomil až o niekoľko mesiacov neskôr, keď sa znovu vŕtal v starých záberoch.

Žena pozorovala spln mesiaca: Hororové FOTO stvorenia v parku

Počas júlovej dovolenky sa Michael prechádzal pozdĺž pobrežia a keď narazil na zamilovanú dvojicu, využil príležitosť a odfotografoval si ju. Urobil sedem snímok, s ktorými rátal, že by ich mohol využiť, keď v jeho fotoklube príde na rad téma lásky. Zaujímavé však bolo, že "monštrum" sa nachádzalo iba na druhom zábere v poradí. Na ostatných nebolo nič.

Michael pre portál thesun.co.uk uviedol, že spravil tisíce fotografií a tieto neboli práve z tých najkvalitnejších, takže sa k nim vrátil až o niekoľko mesiacov neskôr. Vôbec si však nevedel vysvetliť, čo za záhadu to má zrazu pred očami. Predpokladal, že by to mohol byť delfín, alebo žralok, ktorý sa zrazu vymrštil z vody.

Prímorskú romancu milencov zničilo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Rovnako ako on bola zmätená aj jeho manželka Lindsey. Napokon však prišli na to, že na zábere sa nestalo vlastne nič dramatické, ako sa na prvý pohľad zdá. Tvor z hlbín je v podstate neškodná čajka, ktorá letí otočená bokom smerom k mólu. Podľa Michaela ide o optický klam. Vyzerá to, ako by sa nachádzala za párom vo vode, ale v skutočnosti je pred ním.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu