Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Svadba v Grécku sa zmenila na totálne peklo: Hromadná nákaza z hotelového bazéna!

Mnohým z nich bolo poriadne zle Zobraziť galériu (3)
Mnohým z nich bolo poriadne zle (Zdroj: profimedia.sk)

KALAMAKI - Mladomanželia z Veľkej Británie spolu s ďalšími desiatkami ľudí žalujú istý grécky hotel za to, že im zničil svadbu. Nedal totiž vyčistiť bazén bezprostredne po tom, ako v ňom jeden z hostí vykonal potrebu, v dôsledku čoho mali svadobčania zdravotné problémy.

Danielle (30) a Mark (38) Woollastonovci si vlani v auguste povedali áno v hoteli Marelen na gréckom ostrove Zakyntos. Spolu s nimi tam cestovalo aj ich päťdesiat príbuzných a priateľov. Ich svadobná oslava sa ale skončila katastrofou, pretože u väčšiny hostí, a aj u samotných novomanželov, sa vyskytlli žalúdočné problémy.

Svadba v Grécku sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Neskoršie testy odhalili, že trpeli parazitárnym ochorením kryptosporidióza. Tým sa svadobčania nakazili, keď sa kúpali v hotelovom bazéne, po tom, ako v ňom vykonal potrebu ďalší hosť trpiaci spomínaným ochorením. Bazén po vypuknutí nákazy na niekoľko dní uzavreli. 

Svadba v Grécku sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Dvojica spolu so svojimi známymi teraz žaluje hotel za to, že úplne zničil ich svadbu, za ktorú vysoli 15-tisíc libier (17-tisíc eur). "Celé dva týždne, ktoré sme tam strávili, sme sa necítili dobre. Vo svadobný deň som mal hnačku, strašné kŕče a zvracal som. Totálne to pokazilo slávnostnú atmosféru. Nič som pre istotu nejedol, lebo keby som dal niečo do úst, okamžite by som musel bežať na záchod," opisuje Mark nepríjemné chvíle. "Najkrajší deň našich životov sa skončil ako ten najhorší, pretože hoteloví zamestnanci sa neunúvali vyčistiť bazén," dodala Danielle. 

Svadba v Grécku sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Žalobu okrem nich podávajú aj mnohí ich hostia, ktorí sa z dôvodu nevoľnosti nemohli dostaviť na svadobnú recepciu. A zďaleka nie sú jediní. Hotel žaluje aj iná skupina hostí, ktorí tam prišli kvôli konajúcej sa svadbe, a nakazili sa kryptosporidiózou. 

Horor na dovolenke v Turecku: Tínedžerka (17) urobila najhoršie rozhodnutie v živote

Kryptosporidiózu spôsobuje parazit kryptosporidium parvum. Ide o infekčné ochorenie, ktoré je pomerne ťažko liečiteľné. Šíri sa fekálnou-orálnou cestou, častokrát kontaminovanou vodou vo verejných bazénoch alebo infikovaným jedlom. Medzi sprievodné znaky patrí bolesti brucha, hnačka, zvracanie, celková únava. 

Viac o téme: DovolenkaSvadbaGréckoNákaza
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu