Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Strašná tragédia na rozlúčke so slobodou: Extrémne hlúpy žart na svedka ženícha, ten zahynul

Nish (naľavo) s kamarátom Zobraziť galériu (3)
Nish (naľavo) s kamarátom (Zdroj: Facebook)

LONDÝN - Žarty sú žartami dovtedy, kým sa nestane niečo zlé. A to sa bohužiaľ stalo. Srandovanie na lodi počas rozlúčky so slobodou sa zvrtlo a jeden mladík prišiel o život. Radšej mohla byť nuda, ale aspoň by všetci prežili.

Nishanthan Gnanathas sa vybral s partiou kamarátov do Portugalska, kde sa jeden z nich lúčil so slobodou. Vyšli si na lodi na rieku Tajo, no po chvíli zakotvili, aby sa najedli. Nish práve popíjal svoje prvé pivo, keď sa kamaráti za jeho chrbtom dohodli, že ho hodia cez palubu do vody. Vraj to konzultovali s kapitánom lode a ten usúdil, že je to bezpečné. 

No stalo sa strašné nešťastie. Tridsaťjedenročný manažér z Londýna, ktorý mal byť na nadchádzajúcej svadbe svedkom ženícha, sa už nevynoril. Svedkovia tvrdia, že si ešte pred dopadom do rieky udrel hlavu o loď, takže zrejme stratil vedomie a utopil sa. Jeho telo sa našlo až po štyroch dňoch. 

Strašná tragédia na rozlúčke
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Andre Van Eck, ktorý hodil Nisha do vody, si na udalosti spomína takto: "Nish stál presne oproti mne. Išiel si po telefón, ale povedali sme mu, že ho odfotíme my. Chvíľu nato sme ho zdvihli a hodili cez palubu. Myslím, že sa pritom udrel o bok lode. Neviem či hlavou alebo telom, ale v každom prípade som počul veľkú ranu. A potom a stratil pod hladinou."

Strašná tragédia na rozlúčke
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Zopár priateľov okamžite skočilo do vody, aby Gnanathasa vytiahlo von. To sa ale nestalo. Eck a ostatní uviedli, že nebolo nikdy ich zámerom Nishanthanovi ublížiť. Následne sa ospravedlnili jeho rodičom. Patológ potvrdil, že sa mladík utopil. Na jeho tele nenašiel žiadny stopy násilia. Nedokázal ale určiť, či v čase smrti utrpel aj nejaké zranenie hlavy. Polícia prípad uzavrela ako nešťastnú náhodu. 

Viac o téme: UtopenieRozlúčka so slobodou
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu