Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mladík vydražil mrazničky, keď ich otvoril, onemel od znechutenia: Pach smrti ho odrovnal

Krutý osud desiatok mačiek Zobraziť galériu (2)
Krutý osud desiatok mačiek (Zdroj: youtube/abc7)

LONG ISLAND - Na aukcii za malý peniaz kúpil istý Američan kuchynské vybavenie a nevedel sa dočkať, kedy ho otvorí, aby zistil, čo je v ňom. Z nálezu však ostal absolútne znechutený; v mrazničke sa totiž nachádzali mŕtve mačky.

Muž zo Spojených štátov mal obrovskú radosť, keď sa mu na dražbe konajúcej sa na ostrove Long Island v štáte New York podarilo za 150 dolárov (138 eur) získať dve mrazničky. Nemohol sa dočkať, kedy ich otvorí a uvidí, čo je vo vnútri. No po tom, čo tak urobil, skoro onemel od hrôzy a znechutenia. V mraziacich boxoch bolo totiž štyridsať mŕtvych mačiek, jedna z nich bola stiahnutá kože. 

Mladík vydražil mrazničky, keď
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube/abc7)

Carlos privolal políciu, ktorú podľa vlastných slov prívital "pach smrti". Strážnici našli mačky v jednej mrazničke poukladané na sebe, v druhej zas bola každá zabalená do papiera a plastovej tašky. Americká spoločnosť pre prevenciu krutosti na zvieratách odobrala pozostatky mačiek na pitvu, aby zistila príčinu ich smrti. To ale bude chvíľu trvať, pretože mŕtvoly sa musia najprv rozmraziť. 

Akonáhle budú mať vyšetrovatelia výsledky k dispozícii, rozhodnú, či budú vznesené nejaké obvinenia. Mraznička údajne patrili šesťdesiatročnej pani, ktorá prestala platiť nájomné a poplatky s tým spojené, a tak ju museli vysťahovať a jej majetok rozpredať v dražbe. 

Viac o téme: MačkaDražbaMŕtvola
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu