Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Krčmu v USA zažalovali za nesprávne označenie toaliet

DESTIN - Krčma McGuire's Irish Pub mala už roky zo žartu mylné označenie dverí, vedúcich na toalety, posielajúc ženy na mužské WC a naopak. Otec dievčaťa, ktoré vyrušil pri vykonávaní potreby na ženskom WC muž, rovnako ako floridský regulačný úrad, pod ktorý spadá ochrana zákazníkov v oblasti gastronómie (Department of Business and Professional Regulation), však tento žart vôbec nepovažovali za vtipný.

Úrad pohrozil krčme zatvorením z dôvodu "nesprávne označených toaliet". K tomuto kroku sa podujal po súdnej žalobe, ktorú na krčmu podal otec 15-ročného dievčaťa. Jeho dcéru pri vykonávaní potreby omylom vyrušil muž a dievča z tejto udalosti utrpelo emotívnu traumu, odchádzajúc z podniku s plačom. Prevádzkovateľ Billy Martin opravil označenia toaliet vo svojom podniku v meste Destin, avšak v krčme, nachádzajúcej sa vo floridskom meste Pensacola označenie ostalo v pôvodnom stave. "Nechceme byť zlomyseľní. Je to len typický írsky žart," uviedol Martin.

iac než 3 000 návštevníkov podniku podpísalo petíciu, aby značenia na toaletách ostali pomiešané. Mužské WC má na vstupných dverách označenie Dámy a menší text, varujúci ženy, aby nevstupovali dnu. Toto žartovné označenie používal podnik v Destine už desať rokov, podnik v Pensacole tridsať rokov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu