Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Nový Čas + DVD za 49 Sk: V piatok muzikál Chicago!: Šesť Oscarov pre hviezdnu zostavu...

Chicago
Chicago

BRATISLAVA – Ďalším svetovým filmom v ponuke edície Nový Čas Vás baví je šiestimi Oscarmi ovenčená filmová adaptácia úspešného broadwayského muzikálu Chicago. Rozpráva príbeh dvoch kabaretných speváčok, odohrávajúci sa v Chicagu v časoch prohibície.

Obe majú veľa spoločné – zabili svojich partnerov a milujú svet divadla. Keď sa Roxie Hart (Renée Zellweger) ocitne vo väzení, najme si šikovného právnika a prakticky cez noc sa z nej stáva hviezda a miláčik médií. Výborné herecké a spevácke výkony, nádherná výprava, skvelá Catherine Zeta-Jones (tanečnica Velma Kelly) a stepujúci Richard Gere (právnik Billy Flynn), to všetko je prítomné vo filme Chicago.

Pred udeľovaním Oscarov získal film Zlatý glóbus za najlepší film v kategórii komédia - muzikál, v kategórii najlepšia herečka v tomto žánri si enu odniesla Renée Zellwegerová a najlepším hercom bol Richard Gere. Oscara získala Catherine Zeta Jonesová za herecký výkon vo vedľajšej úlohe. Toto ocenenie si film odniesol aj za najlepšiu výpravu, strih, kostýmami a zvuk.

V piatok 18. mája dostanete ku vášmu obľúbenému denníku ďalší kúsok z edície Nový Čas vás baví. Za skvelý film Chicago na DVD a denník dáte spolu len 49 korún (9+40)! Je niekoľkonásobne nižšia ako jedno vstupné do kina, cena filmu na DVD v obchodoch a vyrovná sa jednorazovému zapožičaniu titulu vo videopožičovni! Výhodou je aj praktický obal, vďaka ktorému bude film plnohodnotným kúskom vo vašej zbierke.

Nezabudnite teda – už v piatok 18. mája si môžete k Novému Času dopriať kvalitný film so skvelým hereckým obsadením za jedinečnú cenu. Urobte radosť sebe a svojim blízkym!

Kde dostať DVD Chicago s Novým Časom:

Novinové stánky
- v celej republike
Obchodné reťazce
- Tesco a Hypernova
Potraviny
- všetky okrem CBA
Čerpacie stanice
- všetky okrem OMV
Pošty
- všetky na Slovensku

Infolinka DVD: 02/5822 7292
e-mail: dvd@novycas.sk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu