Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Pravá slovenská Vodo-Vodka?!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: PR)

Myslíte si, že vodka najlepšie chutí s džúsom?! Omyl! Fajnšmekri pijú kvalitné vodky najradšej čisté. Ak chcete vodku predsa len zmiešať, zrieďte ju jednoducho s vodou. Chuť vodky sa tak zjemní. Ak máte chuť samotnej vodo-vodky predsa len oživiť, prináša značka Goral Vodka MASTER 77 unikátne riešenie.

Lahodnú vodo-vodku zmiešala s pravou chuťou Slovenska, konkrétne s tými najtypickejšími slovenskými bylinnými sirupmi. Vodo-vodku tak môžete vyskúšať s príchuťou: medovka, lipa, skorocel, harmanček, šalvia, žihľava či zázvor (správne po slovensky známy ako ďumbier). O tom, že tento drink je nie len výnimočný, ale aj mimoriadne variabilný svedčí fakt, že vodo-vodku s bylinnými príchuťami si môžete objednať nie len z čistej Goral Vodka MASTER, ale aj z jej ochutených verzií (brusnica, grep a limetka). Vzniknú tak neopakovateľné chute, ako napríklad brusnicová vodo-vodka s príchuťou skorocelu. Jedinečný drink s názvom Goral MASTER Vodo-Vodka 77 si môžete vychutnať do 4.9. len na bratislavskej Magio Pláži za exkluzívnu cenu 2,90€.

Goral Vodka MASTER pre svojich priaznivcov aj tento rok pripravila sériu plážových párty pod názvom Club MASTER 77. Do plážovej atmosféry vás opäť vtiahnu sexy tanečníčky v bazénoch, pulzujúca hudba v podaní DJa a samozrejme skvelé letné drinky a občerstvenie. Vychutnajte si západ slnka pri Dunaji s Club MASTER 77 a ochutnajte jedinečný nápoj s chuťou Slovenska Goral MASTER Vodo-Vodka 77 v termínoch:

25.8. (štvrtok)

27.8. (sobota)

1.9. (štvrtok)

3.9. (sobota).

Začíname o 18:00 na bratislavskej Magio Pláži!

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu