Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Matka odišla na dámsku jazdu a manžela nechala doma so šiestimi deťmi: Jej ODKAZ to zabil

Meghan vyráža na dámsku jazdu Zobraziť galériu (3)
Meghan vyráža na dámsku jazdu (Zdroj: Facebook)

ALSIP - Predstava starostlivosti o deti dokáže znepokojiť aj toho najsilnejšieho muža. Preto, keď Kevina Oesera nechala doma manželka a išla si užiť voľný víkend s kamarátkami, začal mať strach, či sa sám dokáže postarať o všetkých ich šesť detí. Áno, jeho obavy plne chápeme.

Každý rodič potrebuje občas vypnúť, obzvlášť matka šiestich detí, ako je Meghan Oeserová z amerického štátu Illionois. Nedávno si povedala, že už toho má dosť a potrebuje si oddýchnuť. Tak sa rozhodla, že odíde s kamarátkami na víkendovú dámsku jazdu. Manžela poverila starostlivosťou o ich potomkov, a to tak, že mu prostredníctvom Facebooku adresovala mimoriadne vtipný a trefný odkaz. 

"Môj najmilší manžel, tento odkaz ti píšem z lásky, nie zo strachu. Noc, deň, čas raňajok a obeda môže vyzerať ako čisté peklo. Keď sa vrátiš z práce domov, ešte je to celkom v pohode. Ostatní ťa objímu a budú radi, že ta vidia. Sľubujem, že táto radosť dlho nepotrvá. Deti sa totiž začnú hádať a biť o úplne všetko. Obed začneš nenávidieť, pretože každý chce jesť niečo iné. Bailey pizzu, Harper zas hotdog, Quinn si vypýta toast. Keď sa Penny dozvie, že Quinn chce toast, bude ho chcieť tiež. Keď už budeš mať hotové jedlo pre Harper, zistíš, že išla von hrať sa s kamarátkou Lily. Nakoniec aj tak každý dostane cereálie. Varujem ťa, nech ti ani nenapadne, že si po raňajkách alebo obede na chvíľu sadneš a oddýchneš. Doma bude ticho. Uvedomíš si, že to je preto, lebo naša trojročná zaspala. Ak ju necháš zaspať, si prakticky v ri*i, pretože potom bude buntošiť do pol druhej v noci. Lily je stále u nás a ty si pomyslíš, kde do pekla sú jej rodičia. Ešte som ich nikdy nestretla. 

Matka odišla na dámsku
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Večierka. Veľa šťastia. 

Pyžama. Zabudni na pyžamu. Penny si neoblečie nič iné než nočnú košeľu. Nájdeš jej obľúbenú s Mickey Mousom, lenže akonáhle jej ju oblečieš, začne šalieť, že ju ťahajú rukávy. Obleč ju do košele s Elsou. Bude pravdepodobne špinavá, ale čo, veď aj Penny je špinavá. Nepamätám si, kedy naposledy sa nechala umyť," a tak ďalej ďalej.

Matka odišla na dámsku
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

V nasledujúcich riadkoch Meghan dáva manželovi tipy na to, ako uspať ostatné deti. Varuje ho, že raňajky na druhý deň ho opäť poriadne vytočia a odporúča mu vypiť veľa kávy, v dôsledku čoho sa začne triasť. Do obeda už bude psychicky vraj tak vyčerpaný, že by mal začať piť. "Vidíme sa v nedeľu. Posielam pusu. Manželka."

Ako na tento odkaz zareagoval Kevin, nie je známe. A ani to, ako nakoniec zvládol starostlivosť o všetky svoje ratolesti. Dá sa ale predpokladať, že sa manželkinho návratu nevedel dočkať. 

Viac o téme: ManželOdkazStarostlivosť o deti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu