Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kamionista sa ozval na číslo napísané na verejných záchodoch: Takýto koniec príbehu nik nečakal

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

GARFORTH - Istý Brit našiel svoju spriaznenú dušu po tom, ako sa ozval na číslo, ktoré našiel na verejnej toalete. Malo ísť o jednorazovku, no osud to zariadil inak a tí dvaja skončili pred oltárom. Keby ich deti vedeli, ako sa rodičia zoznámili, asi by sa poriadne červenali.

Vodiča kamiónu Marka Ellisa pred rokmi pobavil odkaz, ktorý bol napísaný na stene na verejných záchodoch v meste Garforth v grófstve West Yorkshire. Stálo v ňom: "Ak si chces dobre zasexovať, zavolaj Donne na číslo..." Angličanovi to nedalo a dotyčnej radodajke napísal sms správu. Asi ani sám nečakal, že dostane odpoveď. Dvojica sa stretla a zvyšok je už história. 

Kamionista sa ozval na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

"Mala by som poďakovať svojmu bývalému priateľovi, urobil mi službu, keď tam napísal moje číslo," povedala Donna Robertsová, ktorej "ex" sa chcel takýmto spôsobom pomstiť za to, že sa s ním rozišla. Priznala, že keď dostala esemesku s textom "ahoj, čo porábaš?", bola trochu zmätená a spočiatku nevedela, ako zareagovať. Mark totiž neprezradil, odkiaľ má jej číslo, povedal jej to až o niekoľko dní neskôr. A to bolo pravdepodobne veľmi rozumné rozhodnutie. 

Kamionista sa ozval na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Randenie viedlo až ku svadbe, manželom sa narodili dve deti, ktoré majú teraz osem a deväť rokov. "Doteraz sa na tom smejeme, okolnosti nášho zoznámenia boli naozaj veľmi bizarné," dodala Donna s tým, že deti zatiaľ nevedia, ako sa ich rodičia dali dokopy. To už ale teraz možno nie je pravda. 

Viac o téme: RandeOdkazVerejné toalety
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu