Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Muž, ktorého po smrti spálili, sa objavil pri svojom vlastnom hrobe: Tu je VYSVETLENIE

Ma Jixiang Zobraziť galériu (2)
Ma Jixiang (Zdroj: profimedia.sk)

XIANGTAN - Rodina z Číny, ktorá pred niekoľkými rokmi pochovala svojho príbuzného, zažila nedávno poriadny šok. Nebohý sa totiž objavil pri svojom vlastnom hrobe. Jeho príbuzní sa teraz pýtajú, na koho pohrebe to vlastne boli.

Po tom, ako mentálne chorý Ma Jixiang v roku 2009 zmizol, po ňom polícia vyhlásila pátranie. O zhruba tri roky neskôr vyšetrovatelia oznámili jeho rodine, že zahynul pri autonehode. Jedna z obetí vraj vykazovala jeho DNA, na základe čoho ho identifikovali. 

Muž, ktorého po smrti
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Príbuzní vystrojili Maovi pohreb a dali ho spáliť. Po štyroch rokoch ale prišiel šok. Jixiang sa totiž a totiž videli, ako stojí pri vyzdobenej hrobke, ktorá bola postavená na jeho počesť. Ukázalo sa teda, že vôbec nezomrel, a že DNA testy boli nepresné, čo potvrdili aj miestne úrady. 

Muž, ktorého po smrti
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Päťdesiatdeväťročný Ma tvrdí, že pred siedmimi rokmi sa počas prechádzky v provincii Hunan zatúlal a uniesli ho. Bol nútený pracovať v ilegálnej továrni na výrobu tehál. Neskôr, keď bol pre majiteľov fabriky príliš starý a slabý, ho vyhodili na ulicu. Tam na Jixianga nedávno naďabil policajt, ktorý ho zaviedol k hrobu a potom aj k rodine. Maovi príbuzní boli samozrejme veľmi šťastní, no zároveň by radi vedeli, koho to vlastne pochovali. 

 

Viac o téme: PohrebČínaNezvestný
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu