Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Šéfka (52) sexovala so zbraňou: Keď ju mladší zamestnanec odmietol uspokojiť, vyhodila ho

Joanne Del Prete-Rosten Zobraziť galériu (2)
Joanne Del Prete-Rosten (Zdroj: Instagram/Joanne Del Prete-Rosten)

NEW YORK - Podstatne staršia šéfka (52) údajne vyhodila svojho zamestnanca (39) po tom, čo s ňou odmietol mať sex. Módna návrhárka Joanne Del Prete-Rosten, ktorá má záľubu v luxusných športových automobiloch a koženom oblečení, vraj Daniela Coylea prepustila po tom, čo dal červenú jej lascívnym návrhom a prípad sa ocitol na súde.

Nicola (27) to natrela firmám: Odporne ju vyšupli z práce bez výplaty, teraz dokázala veľkú vec!

Joanne, ktorá vedie odevnú spoločnosť, spoznala Daniela pred tromi rokmi na trati NASCAR v Pocono Raceway v Pensylvánii, kedy sa obaja objavili na jednej z VIP akcií. Pár sa dal dohromady a počas 14 dní mal vraj dvakrát sex. Žena navyše mladšieho muža presvedčila, aby sa stal jej prevádzkovým riaditeľom vo firme Canto v New York City.

Po príchode na Manhattan však šokovaný Daniel zistil, že Joanne je vydatá, a tak ich románik okamžite ukončil. Šéfka to však zjavne nepovažovala za veľkú prekážku, pretože ho vraj naďalej obťažovala. Pred ním a ďalšími mužskými zamestnancami sa chválila, že mala pohlavný styk s osobou, ktorá do nej vnikala pištoľou v ruke, tvrdí Coyle.

Taktiež je v súdnych spisoch uvedené, že počas služobnej cesty v Las Vegas ho návrhárka prepadla v hotelovej izbe, ktorú zdieľal s dvoma kolegami, "viditeľne pod vplyvom alkoholu a iba v spodnej bielizni... skočila do postele a schmatla pána Coylea za genitálie". Pri inej príležitosti, keď tancoval so ženou v klube, ho mala agresívne odstrčiť a pobozkať jeho partnerku, aby mu preukázala svoju moc v rámci firemnej hierarchie.

Šéfka (52) sexovala so
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram/Joanne Del Prete-Rosten)

Joanne Del Prete-Rosten odmieta mužove tvrdenia s tým, že to nie je "nič iné ako znôška klamstiev," a poprela akýkoľvek sexuálny vzťah s jej protivníkom. Jej právnik označil Coylea za typického vydierača.

Coyle zase tvrdí, že o šéfkinom vulgárnom správaní mlčal, pretože sa bál straty práce, ale keď napokon prehovoril, tak ho vyhodila na základe nepravdivých informácií, že firma v biznise končí. Neskôr však videl, že vyšla nová módna kolekcia a Joanne si kúpila drahé Lamborghini. Informoval portál thesun.co.uk.

Viac o téme: ZamestnanecSexuálne obťažovanieJoanne Del Prete-Rosten
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu