Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Varovanie: Rozvoj osobnosti môže radikálne zmeniť váš život.

Ilustračné foto Zobraziť galériu (4)
Ilustračné foto

Možno patríte k tým, čo si dávajú otázky: Ako myslia úspešní, ktorých chýb by sme sa nemali dopúšťať, ako navrhnúť a iniciovať zmenu, ako spolupracovať s rozdielnymi ľuďmi? Ak ste rozmýšľali nad týmito otázkami, tak práve pre vás sme vybrali 3 knihy na základe osobných skúseností, v ktorých nájdete vysvetlenia na príkladoch zo súkromia i z pracovného života úspešných, ktorý zmenili život sebe i ostaným.

Mysli a zbohatni

Kniha Mysli a zbohatni je jednou z najpredávanejších kníh všetkých dôb. 

Je považovaná za absolútny základ všekých teórií, učení, štúdií, statí, publikáciía kníh na tému úspechu.

Vznikala počas obdobia dvadsiatich rokov, počas ktorých sa jej autor zhováral, pozoroval a analyzoval správanie a premýšľanie najbohatšícha najúspešnejších mužov svojej doby, medzi ktorými boli vynálezcovia ThomasEdison a Alexander Graham Bell, zakladatelia spoločností George Eastman (Kodak),Henry Ford (Ford Motor Company), americkí prezidenti Theodore Roosevelta William H. Taft, industrialisti a filantropi Andrew Carnegie a John D. Rockefeller,Sr., majiteľ oceliarní Charles M. Schwab, zakladateľ siete obchodných domov F.W. Woolworth a mnohí ďalší.

Autor knihy Mysli a zbohatni Napoleon Hill neskôr pôsobil ako poradca amerických prezidentov Woodrowa Wilsona a Franklina D. Roosevelta.

Varovanie: Rozvoj osobnosti môže
Zobraziť galériu (4)

Úspech si TY

O úspechu sa popísalo veľa kníh, článkov, úvah, zamyslení…

Dale Carnegie ponúka vo svojich knihách, ktoré sa stali svetovými bestsellermi, praktické návody, ktoré môžete začať používať hneď zajtra. Jeho knihy môžu zmeniť celý váš život. Len si treba uvedomiť, ako využiť svoje skryté možnosti.

Kniha Úspech si TY je inšpirovaná zaujímavými a podnetnými Carnegieho myšlienkami. Dozviete sa z nej, ako si získavať priateľov a pôsobiť na ľudí, ako získať sebavedomie a pôsobivo rečniť, ale aj ako sa zbaviť starostí a začať žiť

Atraktivita Carnegieho kníh spočíva v tom, že autor je vynikajúci rozprávač a uvádza aj množstvo príkladov zo života ľudí, ktorí sa vedeli popasovať so svojimi problémami a zvíťaziť nad nimi.

Varovanie: Rozvoj osobnosti môže
Zobraziť galériu (4)

Vytvorte si svoju vlastnú budúcnosť

Brian Tracy je jedným z najvyhľadávanejších motivačných rečníkov a osobných koučov vysokých manažérov, podnikateľov a známych osobností súčasnosti.

Kniha Vytvorte si svoju vlastnú budúcnosť vás zoznámi s vekmi overenými postupmi, pomocou ktorých dosiahol akýkoľvek svoj cieľ, ktorý si stanovil.


Tracy zistil, že existuje 12 základných faktorov, ktoré sú kriticky dôležité pre dosiahnutie úspechu. A práve tieto faktory využívajú vo svojom každodennom živote všetci naozaj úspešní ľudia.

Tracy sa štúdiom úspešných ľudí zaoberal dlhé roky a v tejto knihe zhŕňa poznatky a závery, ku ktorým dospel.

Každý z faktorov úspechu je podrobne vysvetlený a jeho fungovanie zobrazené na konkrétnych príbehoch či príkladoch.

Na konci každej kapitoly sa nachádza zhrnutie v podobe úloh a cvičení, pomocou ktorých môžete ihneď začať v praxi uplatňovať to, čo ste sa práve naučili.

Po prečítaní jeho knihy si budete presne vedieť stanoviť ciele a poznať kroky ako ich dosiahnúť.  Všetko ostatné bude záležať len na vás.

Varovanie: Rozvoj osobnosti môže
Zobraziť galériu (4)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu