Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Po rokoch vyšlo najavo odporné tajomstvo: Keď sa žena dozvedela, čo jej robil kolega, FUJ!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

ONTARIO - Niekoľko rokov vykonával istý Douglas Whaley vo svojej práci nechutné praktiky, ktoré smeroval na svoju kolegyňu. Tej, keď sa o nich dozvedela, sa určite obrátil žalúdok. Odporné, opovrhnutiahodné, neodpustiteľné, tak sa o mužovom správaní vyjadril sudca.

Štyridsaťjedenročný Kanaďan sa v priebehu niekoľkých rokov opakovane vplížil do kolegyninej kancelárie, tam sa uspokojoval a následne ejakuloval do jej šálky s kávou. Pri týchto nechutnostiach sa nahrával. Okrem toho sa vlámal do domu niekoľkých žien, kde ich nahrával pri sprchovaní, a masturboval a ejakuloval do ich spodnej bielizne. 

Polícia vo Whaleyho telefóne a počítači našla 25 videí, ktoré ho usvedčili z voyerizmu, píše denník Toronto Star. Rovnako bol uznaný aj z nelegálneho vstupu do cudzieho príbytku v snahe spáchať trestný čin a z poškodzovania cudzieho majetku. Douglasova kolegyňa trvala na tom, aby bol obvinený aj zo sexuálneho napadnutia. Jeho semeno totiž konzumovala bez toho, aby o tom vedela a súhlasila s tým, a z tohto dôvodu sa cíti byť zneužitá. 

V 21. storočí sa udiali vo svete strašné zverstvá: Silné spovede obetí obludných znásilnení

Sudca Peter West počas vyhlasovania rozsudku povedal: "Whaleyho konanie sa dá opísať mnohými slovami - opovrhnutiahodné, ponižujúce, hanebné, otrasné, odporné, hrozné, neospravedlniteľné, neodpustiteľné." Whaley bol odsúdený na osemnásť mesiacov nepodmienečne, pričom polroka si už odsedel vo väzbe. Taktiež dostal desaťročný zákaz používania kamery, videorekordéra, smartfónu alebo počítača vybaveného kamerou.

Viac o téme: KanadaúchylMasturbáciaSexuálne obťažovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu