Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

India: Lietadlo meškalo 13 hodín, kým sa pilot vyspal

NAÍ DILLÍ - Cestujúci na lete britskej leteckej spoločnosti British Airways z indického Naí Dillí museli pretrpieť 13-hodinové meškanie, keď sa pilot cítil priveľmi ospalý po rušnej noci v hoteli.

Nahnevaní cestujúci museli v nedeľu ráno vystúpiť z lietadla potom, ako pilot odmietol vzlietnuť skôr, než sa poriadne vyspí. "Nikto z posádky sa poriadne nevyspal, všetci mali veľmi rušnú noc," povedala hovorkyňa leteckej spoločnosti Radhika Raikhy pre denník Hindustan Times. Ako dodala, bezpečnostné pravidlá spoločnosti neumožňujú posádke pracovať v takomto stave.

Podľa denníka The Times of India sa tak piloti ako i obslužná posádka ešte pred nastúpením do lietadla sťažovali, že v hoteli, v ktorom boli ubytovaní, bol celú noc nepredstaviteľný hluk. Lietadlo letu 142 vzlietlo až po 13 hodinách na radosť nervóznych cestujúcich, ktorí čas čakania trávili v neďalekých hoteloch. "Bolo to veľmi chaotické," povedal jeden z cestujúcich. "Keďže nebolo dosť voľných izieb, tak sme na hoteli čakali v izbách s úplnými cudzincami," dodal.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu