Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Obytná rezidencia Cubicon Gardens v Mlynskej doline je vo finále

Zobraziť galériu (8)
(Zdroj: PR)

Dlho očakávaná výstavba I. fázy rezidenčného komplexu Cubicon Gardens v tesnej blízkosti bratislavskej ZOO sa dostala do finále. Projekt rezidenčného komplexu CUBICON GARDENS je situovaný na stráni v Mlynskej doline, priamo v susedstve bratislavskej ZOO a v srdci jednej z najlukratívnejších obytných lokalít v Bratislave.

Poloha komplexu ponúka vynikajúce dopravné napojenie do centra mesta a na diaľnicu D2, rozsiahlu občiansku vybavenosť, bezprostredný dosah a priame prepojenie s okolitou prírodou a ZOO, ktoré z neho robia jednu z top možností bývania v Bratislave.

Developer projektu - francúzska spoločnosť J F Hamilton Group - úspešne v týchto dňoch dokončuje I. fázu výstavby. Pre záujemcov o kúpu už sprístupnil všetky ponúkané byty a taktiež dva kompletne zariadené predvádzacie byty, kde sa záujemci môžu na vlastné oči presvedčiť, že developer svoje sľuby o vysokom štandarde dodržal. Drevenú podlahu od známeho nemeckého výrobcu, kvalitné „nezničiteľné“ drevené okná s vonkajšími elektrickými žalúziami, tehlové priečky, dvere so skrytými pántami a výškou 210 cm, vysoké stropy, protihlukovú izoláciu, bezpečnostné dvere a veľa ďalších technických „vychytávok“ nájdete v každom byte. A k tomu dostanete aj nádherný výhľad na Karpaty a celú Mlynskú dolinu ako bonus.

Už v predpredaji sa predalo viac ako 40 % z celkovej ponuky týchto 126 bytov. Zákazníci, ktorí chcú bývať ešte tento rok, si stále môžu vybrať z ponuky 2- až 4-izbových bytov vo výmerách od 52 do 85 m², dokončených vo vysokom štandarde vrátane balkóna alebo terasy. Celá ponuka je k dispozícii na webovej stránke www.cubicongarden.sk.

„V štádiu tesne pred kolaudáciou, v ktorom sa teraz nachádzame, uzatvárame 2 až 3 predaje každý týždeň a očakávam, že do leta bude celý projekt vypredaný,“ potvrdzuje úspešnosť predaja zástupca spoločnosti CENTURY 21 CLASSIC, ktorá je oficiálnym predajcom projektu.

Financovanie kúpy bytu pre klientov zabezpečuje SLSP, a. s., a ČSOB, a. s., ktoré pripravili pre zákazníkov zvýhodnené podmienky úverovania až do výšky 100 % financovania. Historicky najnižšie úrokové sadzby tak robia z kúpy bytu tú najlepšiu možnú investíciu. V rámci servisu poskytovaného záujemcom o bývanie je pripravené  nezáväzné bezplatné finančné poradenstvo. Tím skúsených poradcov zo spoločnosti Hypomaklér, s. r. o.,  vám zaistí optimálne financovanie presne podľa vašich potrieb a požiadaviek. Viac informácií nájdete na www.cubicongarden.sk.

-Reklamná správa-

Viac o téme: Cubicon Gardens
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu