Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Mal to byť romantický Valentín: Drsný zvrat po tom, ako tínedžerka odmietla sex s priateľom

Títo dvaja by asi spolu ostávať nemali
Títo dvaja by asi spolu ostávať nemali (Zdroj: Facebook)

LONDÝN - Mal to byť krásny valentínsky večer a následne aj noc, no všetko sa zvrtlo kvôli nepodstatnej hádke. Mladíkovi sa ale nepáčilo, že sa s ním priateľka potom odmietla milovať, čo jej dal aj patrične najavo.

Shannon Fidgeová chcela nedávneho Valentína osláviť so svojím priateľom. No nedopadlo to tak, ako malo. Dvojica sa totiž na večeri pohádala, no namiesto toho, aby sa udobrila, konflikt ešte eskaloval. Dvadsaťročný Rhys Weatherburn nechal priateľku samú v centre mesta, neskôr sa milenci vrátili do hotela Ritz. 

Mal to byť romantický
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Facebook)

Tu začal byť mladík násilnícky. Povedal "sme v hoteli, tak budeme mať sex". Po tom, ako Shannon odvetila, že nemá náladu, ju agresívne chytil za ruky a šmaril ju na posteľ. "Drž hubu do r*ti," zakričal. Dievčina sa bála, aby sa nestalo ešte niečo horšie, a tak radšej začala volať o pomoc. Počuli ju ďalší hostia, ktorí privolali hotelový personál. Krátko nato pribehli zamestnanci hotela a vyviedli drzého mladíka von. Cestou tam ešte stihol rozbiť jedny sklenené dvere. 

Drsný Valentín od aeroliniek: Odložili let, dve ženy poslali do... NAJ prekvapenia ich životov

Weatherburn sa na súde, kde čelí obvineniu z útoku a poškodzovania cudzieho majetku, hájil tým, že na osudnú noc si vôbec nespomína. "Som si vedomý toho, že mám veľký problém s alkoholom a ako pitie negatívne ovplyvňuje moje správanie," priznal s tým, že už kvôli tomu vyhľadal pomoc hypnotizéra a psychoterapeuta. "Moja priateľka určite ostane so mnou a bude pri mne stáť. Vie, že v ten večer som to nebol ja, že som bol pod vplyvom," dodal Rhys. Fudgeová ešte nevie, či s ním ostane, alebo sa rozídu. Rozsudok bude vynesený začiatkom marca. 

Nebolo to prvýkrát, čo Weatherburn siahol na svoju partnerku. Polícia musela domáce násilie v ich prípade riešiť v minulosti už dva razy. 

Viac o téme: ValentínDomáce násilie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu