Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

VIDEO vydalo hrozné tajomstvo: Opatrovateľka sa mala starať o chorú seniorku, no miesto toho...

Opatrovateľka šticuje seniorku za vlasy Zobraziť galériu (2)
Opatrovateľka šticuje seniorku za vlasy (Zdroj: YouTube)

BUENOS AIRES - Veľmi znepokojujúce video zachytáva, ako si sociálna pracovníčka spravila zo starej panej trpiacej demenciou fackovacieho panáka. Zábery tajne zhotovila jej dcéra, ktorá mala podozrenie, že s matkou zle zaobchádzajú. Keď si ich potom pozrela, bola zhrozená.

Miriam Marinová žije so svojou 94-ročnou mamou v argentínskej metropole Buenos Aires. Keďže často cestuje, najala pre matku, trpiacu alzheimerovou chorobou, opatrovateľku. Po čase však začala tušiť, že sa k nej nespráva tak, ako by mala. Jej podozrenie potvrdila aj suseda, a preto do domu nainštalovala tajné kamery, aby prípadné násilie mala zdokumentované. 

Matka zapla skrytú kameru z izby synčeka: Keď uvidela, čo robí pestúnka, skoro odpadla

Po vzhliadnutí videa ostala Miriam v šoku. Dievčina, ktorá sa mala o jej mamu starať, ju namiesto toho fackovala, vrieskala po nej, ťahala ju za vlasy a bila vankúšom. Seniorka ju pritom vôbec neprovokovala; len ticho sedela na pohovke a čakala, kým ju žena opatrí. 

VIDEO vydalo hrozné tajomstvo:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Opatrovateľka sa o dôchodkyňu starala posledné tri roky. Marinová uviedla, že ak za jediný deň jej mama zažívala také násilie, nechce si predstaviť, čo sa dialo počas tých niekoľkých rokov. Či bola mladá opatrovateľka za svoje činy nejak potrestaná, nie je známe. 

Viac o téme: TýranieAlzheimerSociálny pracovník
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu