Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Synček pýtal od otca vreckové: Namiesto peňazí mu prišiel list, ktorý musíte vidieť!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

ST. LOUIS - Toto nečakal. Synček si chcel vypýtať od svojho otca iba vreckové v predstihu. Namiesto peňazí mu prišiel list, ktorý ani omylom nečakal.

Šesťoročný chlapec z amerického mesta St. Louis poprosil otca, aby mu dal vreckové 20 dolárov v predstihu. Otca to zrejme trochu vytočilo a rozhodol sa zaujať možno trochu netradičný postup. Synovi poslal list, aký sa len tak nevidí.

"S ľútosťou vám oznamujeme, že tento raz nie sme schopní poskytnúť vami žiadanú pôžičku 20 dolárov. Skontrolovali sme váš účet a nenašli na ňom dostatočné prostriedky. Namiesto toho je na ňom uvedená bohatá minulosť nesplnených domácich povinností," píše sa v liste, ktorý otec poslal synovi s názvom "Otcove úspory a pôžička". Aj takýmto spôsobom sa dá bojovať proti finančnej negramotnosti už od útleho veku.

Synček pýtal od otca
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: imgur.com)

List zverejnila na sieti imgur.com matka. Okamžite sa začal šíriť a stal sa z neho virál. Doteraz ho videlo neuveriteľných niekoľko miliónov ľudí. Situácia malého synčeka však nie je stratená. Stále sa môže obrátiť na oddelenie sťažností. To predstavuje jeho matku. Ktovie, možno mu práve ona vyhovie.

Viac o téme: BankaPôžičkaSynListOtec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu