Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Muž adoptovaný pred 62 rokmi zistil neuveriteľnú vec o svojej minulosti: Jeho otcom je sultán!

(Zdroj: masjidsultanyussuf.com)

LONDÝN - Keith Williams (64) z britského Carmarthenshire sa rozhodol pátrať po svojich biologických rodičov, aj keď vopred nemal ani len tušenie, na akú zaujímavú súvislosť môže naraziť. Muž adoptovaný v čase, keď bol ešte iba batoľa, sa dozvedel, že je v skutočnosti prvorodený syn malajského sultána.

Dôchodkyňa v 72 rokoch zistila neuveriteľnú vec: Konečne pochopila veľkú záhadu o sebe

"Keď som mal 13, moja matka mi povedala, že som bol adoptovaný. Nikdy som si ale nepredstavoval, že by som bol príbuzný kráľovskej rodiny z druhej strany sveta," uviedol pre WalesOnline obchodník s uhlím. Jeho stretnutie s biologickou matkou Elizabeth Roseovou ho napokon viedlo k neuveriteľnému objavu o postavení svojho otca.

Elizabeth pracovala ako zdravotná sestra - stážistka v Surrey, keď otehotnela. Stretávala sa s mužom z Malajzie, ktorý študoval v Londýne a istý čas spolu chodili. Keď zistila, že čaká dieťa, musela sa vrátiť domov do Llanelli. Snažila sa nájsť toho, ktorého milovala, ale bol preč. Synovi však ukázala fotografie a uviedla, že jeho otec bol spojený s kráľovskou rodinou a v roku 1963 sa stal sultánom.

Keithov otec zomrel v roku 1984.
Zobraziť galériu (1)
Keithov otec zomrel v roku 1984.  (Zdroj: masjidsultanyussuf.com)

Neskutočný nález zdokumentovala aj miestna televízia S4C. Podľa Keitha je to príbeh ako z Disney filmu. Almarhum Sultan Idris Shah Ibni Almarhum Sultan Iskandar Shah pôsobil ako sultán až do januára 1984, kedy zomrel na infarkt. Pri natáčaní dokumentu sa Williams spolu so synom Timothym vybrali do Malajzie, aby sa dozvedeli viac o jeho rodine.

 

He didn't expect to discover THIS.

Posted by The Mirror on 18. január 2016

Nadviazanie kontaktu s príbuznými sa im však nepodarilo. Podľa Williamsa sa odmietli stretnúť z obavy, že by si mohol robiť nárok na otcov titul a obrovské bohatstvo. On však vraj po ničom takom nikdy netúžil, chcel sa len dozvedieť nové skutočnosti o sebe. "Viem si predstaviť, prečo by mohli byť na to citliví, ale videl som to, čo som chcel vidieť. Videl som svojho hrob môjho otca, čo bolo pre mňa veľmi emotívne," dodal Williams.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu