Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Žena prenajala svoj polmiliónový dom cez Airbnb: Po návrate zažila šok, totálna demolácia

Toto by vo svojom dome nechcel nájsť nikto.
Toto by vo svojom dome nechcel nájsť nikto. (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Cestovatelia po celom svete s obľubou využívajú rôzne stránky, cez ktoré sa vedia dohodnúť na lacnejšom či dokonca bezplatnom ubytovaní. Podobne funguje aj služba Airbnb, prostredníctvom ktorej ľudia prenajímajú svoje vlastné nehnuteľnosti iným. Christina McQuillan (31) však na to nepríjemne doplatila.

Christina s priateľom vlastnia v Londýne dom, ktorý má trhovú hodnotu asi 500-tisíc libier, teda presnejšie mal. Po tom, ako ho prenajali skupine mladých ľudí, by za neho rozhodne toľko peňazí nedostali. Počas silvestrovských osláv ho totiž skupina približne sto tínedžerov totálne zdemolovala.


Manželia cez Airbnb dali do prenájmu svoj dom: To, čo v ňom po príchode našli, im vyrazilo dych!


Neukáznení pubertiaci si okrem fajčenia marihuany, sexuálnych radovánok a alkoholu užívali najmä slobodu. Zničili nielen vybavenie domu, ale narobili aj diery do stien a poškodili podlahy. Hlasná hudba vyburcovala susedov, ktorí zavolali políciu. Keď Christina krátko nato dorazila domov, aby mládež upokojila, dostala dokonca jednu ranu do žalúdka. Ako sama povedala redaktorom denníka Sun, roky prenajímala svoj dom, no nikdy sa nič podobné nestalo.

„Bolo to strašné, bola som veľmi vyplašená. Nikdy nezabudnem na ten pohľad, keď som vstúpila dnu, to miesto bolo totálne znečistené. Zničili by to úplne, ak by sme ich nezastavili. Dievča, ktoré si dom prenajímalo, povedala, že tam chce len stráviť večer,“ povedala Christina. Spoločnosť Airbnb sa ospravedlnila a ponúkla, že škody zaplatí. 

Viac o téme: Zničený domPrenájomAirbnbSilvestrovská party
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu