Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Priekopníci v Holandsku vynašli neuveriteľný spôsob platby za autoškolu: Sexom k vodičáku

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Profimeda)

AMSTERDAM - Holanďania sú zase o krok vpred. Za hodiny autoškoly sa tam dá platiť sexom. Tento netradičný spor sa dostal aj na pôdu parlamentu. Senzačná správa má však dve pomienky.

Podmienky sú nasledovné - musia byť obidve strany, teda inštruktor a zákazník, staršie ako 18 rokov a nesmú ohrožovať svojim konaním okolie. Z Holanďanov si už začali robiť aj posmešky. Zvláštny systém v autoškole dostal prezývku "jazda za jazdu".

Na problém upozornil politik zo strany Kresťanská únia. Gertovi-Janovi Segersovi sa nepáčilo, že tamojší uchádzači o vodičák platili za hodiny autoškoly sexom a nie tradičným spôsobom. Tento spôsob označil za ilegálnu prostitúciu. Spor o platenie za hodiny jazdy dostal až do parlamentu.

Do pozornosti sa dostal najmä zodpovednej ministerke za dopravu Melanie Schultzovej van Haegen a ministrovi spravodlivosti Ard van der Steurovi. Členovia vlády však napriek prekvapeniu mnohých vyriekli nečakaný verdikt. Platiť sexom za hodiny jazdy nie je podľa nich vhodné, ale nie je to ani ilegálne.

"Nejde o ponúkanie sexuálnych aktivít za peniaze, ale o ponuku hodiny autoškoly. Je dôležité, aby iniciatíva bola na strane inštruktora, ktorý ponúkne hodinu autoškoly, za ktorú si nechá zaplatiť sexom. O prostitúciu by išlo v prípade, keď by niekto ponúkal sexuálne služby za peniaze," píše sa v stanovisku holandskému parlamentu od ministrov, ktorý citoval britský Telegraph.

Niet divu, že tento systém sa uchytil a čoraz viac je vyhľadávaný na internete. Krajina preslávená liberálnymi zákonmi tak zase raz posunula o kúsok hranice možného.

Viac o téme: SexPlatAutoškola
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu