Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Jarný OFFLINE TÁBOR aj s GOGOM

(Zdroj: PR)

OFFLINE TÁBOR je zameraný na deti vo veku 8-16 rokov, ktoré intenzívne žijú vo svete online a oslavujú hrdinov z kanálu Youtube. Tento projekt sa snaží o prinavrátenie hodnôt akoby zabudnutým aktivitám, ako sú umelecké krúžky, šport, starostlivosť o domáce zvieratká a všeobecne o svoje okolie.

Dnešná doba sa svojou modernizáciou a elektronickou povahou dotýka aj našich najmenších. Často krát sme to ale práve my, ktorý svojim deťom z dôvodu časovej vyťaženosti podávame novodobé výdobytky zábavnej elektroniky už od útleho veku.  Aj keď je situácia dnes vážna, nepracuje sa na sebaovládaní emócií a nesleduje sa stav závislosti.

Offline Tábor prizýva tých najobľúbenejších a najzábavnejších slovenských aj zahraničných youtuberov, aby ich deti už nemuseli sledovať len na mobilných zariadeniach, ale hrali sa s nimi naživo. V lete 2015 sa projektu zúčastnilo spolu 15 významných hostí z toho 7 youtuberov a ohlas na seba nedal dlho čakať.

Jarný špeciál s Youtubermi zo Slovenska aj Česka!
V termíne jarných prázdnin západného Slovenska spoločnosť LGH .international organizuje Offline Tábor - Jar 2016 s výnimočnými hosťami a bohatým programom. Tento krát účasť prisľúbil najznámejší youtuber GOGO spolu s kolegami zo Slovenska a po prvý krát tábor navštívi aj zahraničný youtuber. Všetky informácie nájdete na www.offlinetabor.sk.

Vianočná akcia.
Darčeková poukážka v hodnote 58€ v akcii len za 20€ môžete zakúpiť len do 24.12.2015! Objednať si ju môžete na stránke www.offlinetabor.sk.

Potešte svoje ratolesti a darujte im pod stromček darček o ktorom snívajú!

Registrácia už spustená.  Predpredaj vstupeniek v sieti Predpredaj.sk

-Reklamná správa-

Viac o téme: GogoOffline Tábor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu