Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

DOBROČINNOSŤ: Chystá sa šiesty ročník Vianočného Bazáru Chalaňov

(Zdroj: PR)

Štyria slovenskí herci Lukáš Latinák, Marián Miezga, Juraj Kemka a Róbert Jakab uvádzajú šiesty ročník charitatívnej akcie Vianočný Bazár Chalaňov.

Vianočný bazár sa uskutoční druhý decembrový víkend 12.-13. decembra na prízemí Národného osvetového centra a v priestoroch V-Klubu na Námestí SNP, každý deň v čase medzi 10.00 až 21.00. Súčasťou akcie je aj koncert Vianočný Žúr Chalaňov, ktorý bude 14.dec. o 18:30 v Starej Tržnici.

Ústrednou myšlienkou projektu je i tentoraz spojenie príjemnej predvianočnej atmosféry a pomoci iným. Návštevníci bazáru si budú môcť vybrať z množstva pekných vecí či dať si pohárik s priateľmi a navyše sa osobne stretnú so známymi hercami, ktorí sú podľa vlastných slov zárukou, že vyzbierané peniaze pôjdu skutočne do rúk tým, ktorým majú.

Finančný výťažok z bazáru poputuje aj tento rok na realizáciu štyroch zaujímavých projektov. Chalani získanými prostriedkami tentoraz podporia projekt OZ Šanca pre nechcených „Usmej sa mama“, detský tábor Black&white združenia Equity o.z., OU Belasý motýľ, ktoré pomáha ľuďom so svalovou dystrofiou a OZ Resoty integrujúcu naspäť do spoločnosti ľudí s ťažkým osudom a minulosťou .

Ľudia, ktorí by chceli do bazáru darovať veci za účelom neskoršej kúpy, môžu tak urobiť v piatok 11.12. od 10.00 do 21.00 v sále V-Klubu a vestibule NOC a Kunsthalle. Vítané sú originálne aj bežné veci od domácich potrieb cez bytové doplnky, riad, domáce spotrebiče, športové potreby, šperky a bižutéria, hračky, zachovalé oblečenie, hudobné nástroje, knihy, CD-čká, ale aj poukazy, či nehmotné zážitkové dary a podobne, jedným slovom všetko, čo by sa mohlo druhým páčiť.

Súčasťou bazáru bude aj špeciálna sekcia pod názvom Tuzex, v ktorej návštevníci nájdu iba špeciálne vychytávky. Tento rok sú prisľubené dary ako: obraz umeleckého maliara Mareka Ormandíka, dary od Petra Sagana, poukaz na 365 plechoviek piva Pilsner Urquell, krásna limitovaná edícia 1 litrových fliaš Pilsner Urquell, špeciálna edícia veľmi kvalitnej kávy Barzzuz s fotkami chalaňov hercov – tzv. chalaňská káva, retro bicykel Eska, balíček od skupiny Fragile, obraz Pala Hammela, knižka Kristíny Farkašovej s podpisom, dar od kapely Polemic, víno Pavelka s originálnymi chalaňskými etiketami, jazda na autokrosovom špeciáli, sklo od Lukáša Latináka, chalaňské tričká a mnoho ďaších skvelých a originálnych vecí, predmetov, či poukazov.

Dva veľmi špeciálne a exkluzívne dary budeme mať v Tuzexe vystavené a dražiť ich budeme cez internet na portáli aukcie.sk

Ide o krásny umelecký pohár zo skla od renomovaného českého výtvarníka, dizajnéra a architekta Bořeka Šipka (k poháru je ako bonus aj špeciálny 5lit. súdok piva Pilsner Urquell)  a druhým predmetom je Sun Sensor - dôležitá súčiastka prvého slovenského satelitu sk CUBE (vyrobeného a riadeného v SR), ktorý NASA vyvezie do vesmíru v r.2016.

Počas bazáru budú v priestoroch V-klubu/N.O.C. prebiehať aj rôzne sprievodné zábavné akcie, nechajte sa prekvapiť aké.J Chuťové poháriky návštevníkov potešia okrem kvalitnej kávy aj palacinky Mariána Miezgu či nakladané syry z dielne Roba Jakaba i ďašie pochutiny, či menší drink alebo varené vínečko.

Vianočný Bazár Chalaňov vyvrcholí veľkým Vianočným Žúrom Chalaňov v pondelok 14. decembra o 18.30 v bratislavskej Starej tržnici, kde sa bez nároku na honorár tentoraz o zábavu postarajú Le Payaco, Para, Hex, Orchester Tona Popoviča, Vec, Martin Valihora, Marián Čekovský + talentovaní detskí muzikanti, Kamil Mikulčík, Vladislav Šarišský, Vilo Csontos, Andrea Zimányová, Peter Lipa, Marián Labuda ml., Jana Andevská, Milan Ondrík, Petra Polnišová, Ady Hajdu, Davová psychóza, Bijouterier + Kuko z Horklíže slíže, Brajgel (kapela režiséra filmu HRANA Patrika Lančariča), Barbora Švidraňová, Fujaristi (Milan Rusko a Rastislav Šimkovič), Dj Carlo+saxofonista Grňa (Martin Chrenko)... a možno prídu aj ďalšíJ

Súčasťou koncertu bude aj tombola so skvelými cenami z nášho Tuzexu. Na záver koncertu sa odprezentuje aj tohtoročná vyzbieraná sma za celé 4 dni trvania Vianočného bazáru.

Vstupenka na tento žúr umožní návštevníkom zúčastniť sa aj afterparty v Nu Spirite, po 23.00h. Na afterparty je už zábava voľná a o program sa stará Nu SpiritJ

Celý Vianočný Bazár Chalaňov je o zážitkoch – darujte zážitok sebe aj iným!:)

Bližšie informácie o blížiacom sa záujemcovia nájdu na internetovej stránke  www.vianocnybazarchalanov.sk

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu