Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO najkrutejších kopačiek: Myslela si, že ju ide požiadať o ruku, no prišli tieto slová

Žena ešte netuší, čo sa v skutočnosti deje Zobraziť galériu (3)
Žena ešte netuší, čo sa v skutočnosti deje (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Ak už príde k tomu najhoršiemu, že sa chcete so svojím partnerom rozísť, mali by ste to urobiť čo najcitlivejšie. Muž z nasledujúceho videa sa týmto pravidlom ale vôbec neriadil. A mal na to aj dobrý dôvod. Keď jeho priateľka dostala od neho list, myslela si, že ju ide požiadať o ruku. Omyl.

To, čo spravil svojej frajerke, bolo kruté. To, čo ona spravila jemu predtým, ešte viac. Mladík zo severu Anglicka zistil, že ho podvádza priateľka a rozhodol sa, že ju verejne poriadne strápni. A kde najlepšie sa tak dá urobiť než na internete. Pekne vyzdobil svoj dom, aby to vyzeralo tak, že sa chystá urobiť nejaké romantické gesto.

VIDEO najkrutejších kopačiek: Myslela
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Snúbenica dala mužovi kopačky: Neuveríte, čo vymyslel, aj tak nepomohlo

Zapálil sviečky tak, aby mladú ženu doviedli až do spálne, v ktorej sa vynímala posteľ posypaná lupienkami ruží a trblietkom. Sadne si na ňu a začne čítať ručne písaný ružový list v tvare srdca vykresľujúci ich spoločnú budúcnosť.

VIDEO najkrutejších kopačiek: Myslela
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Keď sa dostane k riadkom, v ktorom jej priateľ oznamuje, že sa jej chce niečo spýtať, napadne jej len jedna možná otázka - že ju chce požiadať o ruku. Ale vtom prichádza obrovský zvrat. Namiesto zásnub sa konal rozchod. A to naozaj vo veľkom štýle. Chlapík nepoložil otázku "Vezmeš si ma?",  ale v liste napísal "Kto do pekla je ten druhý chlap?" V tom momente začne hrať "It Must Have Been Love" od Roxette a skaza je dokonaná. Poníženie, ako sa patrí.

Viac o téme: Rozchod
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu